7 μέρες στη μέση του ωκεανού. Ο βασιλιάς του Youtube, MrBeast έσπασε νέο ρεκόρ με το τελευταίο του βίντεο

Instagram @mrbeast
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
7 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Jimmy Donaldson, γνωστός ως MrBeast και νούμερο ένα youtuber, κατέρριψε το 24ωρο ρεκόρ προβολής για μη-μουσικό βίντεο με το νέο του project, «7 Days Stranded at Sea», συγκεντρώνοντας 46 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 23 ώρες.

 

 

Τι ακριβώς συνέβη: Το 2021, ο MrBeast έγινε πρωτοσέλιδο, όταν κατέρριψε το ρεκόρ του ταχύτερου μη-μουσικού βίντεο που έφτασε τις 100 εκατομμύρια προβολές. Στο εν λόγω βίντεο είχε αναδημιουργήσει το Squid Game με έπαθλο 456 χιλιάδες δολάρια και φυσικά χωρίς κανένα θύμα.

 http://www.youtube.com/watch?v=0e3GPea1Tyg

Τώρα, μετά από δύο χρόνια, έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο με την είδηση για ένα ακόμη ρεκόρ ορόσημο.

Το τελευταίο βίντεο του Donaldson, «7 Days Stranded at Sea», πέτυχε 46 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 23 ώρες. Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 59 εκατομμύρια views και τα 3,5 εκατομμύρια likes και είμαστε μόλις στην δεύτερη μέρα.

 

 

Ο διάσημος 25 χρονος youtuber άρπαξε επίσης αυτή την ευκαιρία για να απαντήσει σε όλους όσους τον κατηγορούν ότι παίρνει views αποκλειστικά και μόνο λόγω των χρημάτων που χαρίζει.

Όταν ένας χρήστης στο Twitter, έκανε ένα σχόλιο θυμίζοντας ένα προηγούμενο thread που έλεγε ότι ο MrBeast πέφτει, ο Donaldson απάντησε με σιγουριά, λέγοντας: «Είναι αστείο γιατί μόλις ξεκίνησα. Έχω τουλάχιστον 1.000 ακόμα ιδέες που θέλω να γυρίσω».

 

 

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ:

 

http://www.youtube.com/watch?v=yhB3BgJyGl8

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved