MadWalk 2022: Το μεγαλύτερο event της χρονιάς που συνδυάζει μουσική και μόδα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
14 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, με παρουσιάστρια την Μαριέττα Χρουσαλά.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά στο το Madwalk 2022 by Serkova-The Fashion Music Project, το event της χρονιάς, που ενώνει τη μουσική με τη μόδα. Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαριέττα Χρουσαλά υπό τους ήχους του DJ Αντώνη Δημητριάδη.

http://www.youtube.com/watch?v=3258coq1_68&t=5s

Όπως κάθε χρόνο, στην σκηνή ανέβηκαν 30 πρωτότυπα acts από δημοφιλείς καλλιτέχνες και 20 λαμπερά catwalks αναδεικνύοντας πρωτοποριακές δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών, αλλά και διεθνών fashion brands.

Σε μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της βραδιάς, η Ελεονώρα Μελέτη έβγαλε το σακάκι που φορούσε αποκαλύπτοντας το εντυπωσιακό φόρεμα με υπογραφή της Λένας Κατσανίδου. Το μήνυμα που πέρασε αυτή η κίνηση ήταν πως κάθε γυναίκα μπορεί να ντύνεται όπως επιθυμεί, χωρίς το ντύσιμό της να δίνει δικαίωματα για οποιασδήποτε μορφή παρενόχλησης.

Στην σκηνή επέστρεψε Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από 9 χρόνια απουσίας ερμηνεύοντας το «Εσύ είσαι πάνω απ’ όλα» με δημιουργίες Parthenis. Η Καλομοίρα με ξανθό μαλλί και look Marylin Monroe ήρθε απευθείας από τις ΗΠΑ για να τραγουδήσει το «Diamonds are a girls best friend» με τις μαγικές δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Ο Good Job Nicky, σε μια κίνηση που αιφνιδίασε τους πάντες, έσπασε πάνω στην σκηνή τα Βalenciaga γυαλιά του ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της πρόσφατης προκλητικής καμπάνιας του ισπανικού οίκου μόδας.

Η Έλλη Κοκκίνου μας ξανασύστησε την κοσμοθεωρία της με δημιουργίες της Rich Girl Boudoir, ενώ στην σκηνή ανέβηκαν μαζί ο Mente Fuerte με την Μαρία Σολωμού για το Pandora.

http://www.youtube.com/watch?v=2_bywqQms3M

Στο σόου συμμετείχαν συνολικά οι σχεδιαστές Celia Kritharioti, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, Lena Katsanidou, Nadia Rapti, Atelier Loukia, Dante, Maison Faliakos, Parthenis και τα fashion brands 5226 by Celia Kritharioti, Adidas, Jack & Jones, Pandora, Pink Woman, Rich Girl Boudoir, answear.gr και MOUTAKI.

Στη σκηνή ερμήνευσαν οι Μαρία Μπεκατώρου, Good Job Nicky, Josephine, Alcatrash, Dat Lilly, Demy, FY, Kid Moxie, KINGS, Klavdia, Leon of Athens, Marseaux, Mc Daddy, Mente Fuerte, Stefania, Αναστασία, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα, Τάνια Μπρεάζου και Danae Livieratou.

http://www.youtube.com/watch?v=ZOAuZIS5IXI

Special acts παρουσίασαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Σάκη Ρουβά, η Τάμτα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώ το μεγάλο φινάλε ανέλαβε η Άννα Βίσση με την Daphne Lawrence.

http://www.youtube.com/watch?v=lQlouiIUQfc

Από το Look Magazine της Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved