Ο Keanu Reeves εξέπληξε θαμώνες σε παμπ στην Αγγλία

©Creative_Commons_Attribution
POP UP TEAM
/
8 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Κιάνου Ριβς εξέπληξε τους θαμώνες παμπ στο Χέρτφορντσαϊρ, στην Αγγλία, όταν εμφανίστηκε για μεσημεριανό γεύμα.

Ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «Matrix» επισκέφτηκε την παμπ «The Robin Hood» στην πόλη Τρινγκ το περασμένο Σάββατο.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος αποκάλυψαν ότι «έφτιαξε» την ημέρα του προσωπικού, καθώς πήγε για να τους ευχαριστήσει.

«Σήμερα λοιπόν είχαμε έναν επισκέπτη έκπληξη για μεσημεριανό γεύμα… Τι υπέροχος άνθρωπος ήταν!» έγραψε το προσωπικό της παμπ στη σελίδα της στο Facebook, δημοσιεύοντας φωτογραφία του ηθοποιού.

«Η Λόρα (μέλος του προσωπικού) ρώτησε αν θα μπορούσε να φωτογραφηθεί με τους εργαζόμενους στην κουζίνα. Μπήκε στην κουζίνα τους έσφιξε τα χέρια και τους επαίνεσε για το φαγητό που είχαν ετοιμάσει. Περιττό να πω ότι τους έφτιαξε τις μέρες!!!».

Ο σεφ Σκοτ Βαλεντάιν ανέφερε στο BBC News: «Ήταν λίγο αγχωτικό γιατί έπρεπε να μαγειρέψω για εκείνον, αλλά του σερβίραμε το φαγητό και είπε ευχαριστώ και ήταν πολύ ωραίο».

Ο σεφ παραδέχθηκε ότι αρχικά δεν πίστευε ότι ήταν ο Κιάνου Ριβς και αποκάλυψε: «Πήγα να πάρω ένα ποτό από το μπαρ και τον είδα να παραγγέλνει ένα ποτό. Σκέφτηκα ότι “μοιάζει λίγο με τον Κιάνου Ριβς” και μετά γύρισα στην κουζίνα και δεν το σκέφτηκα ξανά».

Όταν ο συνάδελφός του επιβεβαίωσε ότι ήταν ο ηθοποιός, ο Σκοτ παραδέχτηκε ότι «άρχισαν να φρικάρουν λίγο» και τόνισε: «Μπήκε στην κουζίνα, μας έσφιξε τα χέρια και είπε ότι το φαγητό ήταν υπέροχο».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved