Lady Gaga: Τη μήνυσε η γυναίκα που της βρήκε τα σκυλιά μετά την κλοπή επειδή δεν της έδωσε την αμοιβή

POP UP TEAM
/
28 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η McBride ζητά, επίσης, αποζημίωση όχι μικρότερη από 1,5 εκατ. δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για τα νομικά έξοδα και την ψυχική οδύνη που της προκάλεσε όλη αυτή η περιπέτεια

ΗLady Gaga μηνύθηκε από γυναίκα που καταδικάστηκε σε σχέση με την κλοπή των σκύλων της τραγουδίστριας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian».

Η Jennifer McBride, η οποία επέστρεψε τα σκυλιά μετά την κλοπή τους, λέει ότι η σταρ δεν της έδωσε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων. Κατηγορεί την τραγουδίστρια ότι αθέτησε τη συμφωνία. Η Jennifer McBride είχε ήδη συλληφθεί και κατηγορηθεί σε σχέση με την κλοπή των γαλλικών μπουλντόγκ της Lady Gaga τον Φεβρουάριο του 2021. Ο Ryan Fischer, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της διάσημης τραγουδίστριας, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Δύο ημέρες μετά τη ληστεία του 2021, η McBride επέστρεψε τα σκυλιά στην Lady Gaga, με την αστυνομία να σημειώνει ότι η McBride φαινόταν να είναι «αμέτοχη και να μην σχετίζεται» με το περιστατικό.

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά, η McBride κατηγορήθηκε για αποδοχή κλοπιμαίων και συνέργεια σε απόπειρα δολοφονίας και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια αναστολή!

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε την Παρασκευή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, η McBride ισχυρίζεται τώρα ότι η Lady Gaga παραβίασε τη συμφωνία για την αμοιβή των 500.000 δολαρίων «χωρίς ερωτήσεις», καθώς δεν πλήρωσε για την επιστροφή των σκύλων. Η ίδια κατηγορεί την τραγουδίστρια για απάτη.

Η McBride ζητά, επίσης, αποζημίωση όχι μικρότερη από 1,5 εκατ. δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για τα νομικά έξοδα και την ψυχική οδύνη που της προκάλεσε όλη αυτή η περιπέτεια.

Τον Δεκέμβριο, ο Τζέιμς Χάουαρντ Τζάκσον, ένας από τους τρεις άνδρες που συμμετείχαν στη ληστεία, καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκισης. Ο Τζάκσον πυροβόλησε τον Φίσερ με ένα ημιαυτόματο πιστόλι κατά τη διάρκεια της ληστείας, ενώ άλλοι έφυγαν με δύο από τα τρία σκυλιά της Lady Gaga.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved