Η Christina Applegate στέλνει το δικό της μήνυμα στα SAG Awards 2023: «FU MS»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
2 Μαρτίου, 2023

Η ηθοποιός Christina Applegate άφησε το μπαστούνι της να μιλήσει καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί στα βραβεία Screen Actors Guild 2023 το βράδυ της Κυριακής.

Η 51χρονη ηθοποιός του Dead to Me, κρατούσε ένα μαύρο μπαστούνι με το μήνυμα «FU MS» γραμμένο πάνω του. Το μπαστούνι είχε επίσης πολλά άλλα σχέδια, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος της κόρης της με μια καρδιά. Η 12χρονη κόρη της Applegate, Sadie Grace, τη συνόδευε με μια ασορτί μαύρη στολή.

 

fu ms

 

Η Applegate αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) το 2021 ενώ εργαζόταν στην τελευταία σεζόν του Dead to Me. Η σταρ είχε στείλει ένα παρόμοιο μήνυμα κατά της ασθένειας, όταν τιμήθηκε με ένα αστέρι στο Hollywood Hall of Fame τον Νοέμβριο. Η ηθοποιός άφησε να εννοηθεί προηγουμένως ότι η εμφάνιση στα SAG Awards την Κυριακή το βράδυ θα μπορούσε να είναι η τελευταία παρουσία της σε τελετή απονομής βραβείων της καριέρας της, καθώς συνεχίζει να παλεύει με την ασθένεια.

 

fu m1s

 

«Είναι πιθανότατα η τελευταία μου παράσταση με τα βραβεία ως ηθοποιός, οπότε είναι πολύ μεγάλη υπόθεση», είπε στους Los Angeles Times, αναφερόμενη στην εμφάνιση των SAG Awards της Κυριακής. Η Applegate ήταν υποψήφια για το βραβείο Εξαιρετικού Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά για τη δουλειά της στο Dead to Me.

http://www.youtube.com/watch?v=DpyFYsiYAGA

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved