Η Nicole Kidman παρελαύνει τα ατελείωτα πόδια της σε μια σέξι φωτογραφία της στο Instagram

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
14 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, Nicole Kidman, άφησε τους θαυμαστές της με ανοιχτό το στόμα με την τελευταία της φωτογραφία στο Instagram, με έναν fan να παραδέχεται μάλιστα ότι η απίστευτη φωτογραφία ήταν αρκετή για να τους κάνει να λιποθυμήσουν.

Η Nicole Kidman ανέβασε τους σφυγμούς όταν πόζαρε καθισμένη σε μια πολυθρόνα με τα πόδια της σε πρώτο πλάνο αποδεικνύοντας ότι η 55χρονη αυστραλή ηθοποιός εξακολουθεί να το έχει. Η τολμηρή φωτογραφία στον λογαριασμό της των 9 εκατομμυρίων followers συγκέντρωσε περισσότερα από 560 χιλιάδες likes.

 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Joey King – που κάποτε υποδύθηκε τη διαβόητη τσιγγάνα Rose Blanchard στη μίνι σειρά The Act – σχολίασε: «Θεέ μου, *λιποθυμώ*». Κάποιος άλλος έγραψε: «Πόδια για μέρες». Αναφερόμενος στον σύζυγό της Keith Urban, ένας άλλος follower σχολίασε: «Ο Urban είναι ένας τυχερός άντρας». Και ένας άλλος έγραψε: «Απλά η πιο υπέροχη γυναίκα».

Η Nicole Kidman ήταν καλεσμένη στο pre-oscar party του οίκου Chanel και του Charles Finch, που διεξάγεται για 14η χρονιά. Η διάσημη ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και η φωτογραφία της στο Instagram απέσπασε πολλά σχόλια για τα καλλίγραμμα πόδια της. «Σάββατο βράδυ», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της. Στα 55 της χρόνια, η Nicole Kidman παραμένει απόλυτα εντυπωσιακή, αισθησιακή και γοητευτική, αποδεικνύοντας ότι ο χρόνος που περνά δεν την αγγίζει.

@ontheredcarpet Nicole Kidman and Keith Urban are goals ? #oscars ♬ original sound – On The Red Carpet

Η Nicole Kidman εμφανίστηκε μόνο σε μία ταινία πέρυσι – το The Northman – ωστόσο έχει τρεις ταινίες έτοιμες για κυκλοφορία φέτος. Θα επαναλάβει τον ρόλο της Βασίλισσας Ατλάνα στην ταινία της DC, Aquaman and the Lost Kingdom και έχει επίσης ρόλους στα A Family Affair και Spellbound.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved