Ο Daniel Radcliffe θα γίνει πατέρας, επιβεβαιώνοντας τα νέα της εγκυμοσύνης της Erin Darke

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
27 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί για μια δεκαετία μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας «Kill Your Darlings» του 2013.

Είναι πια γνωστό ότι ο Daniel Radcliffe και η επί χρόνια σύντροφός του, Erin Darke περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μιλώντας στο People, εκπρόσωπος του Daniel Radcliffe επιβεβαίωσε τα χαρούμενα νέα του ζευγαριού.

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί για μια δεκαετία μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα του «Kill Your Darlings». Ο Daniel Radcliffe και η Erin Darke πρωταγωνίστησαν ο ένας δίπλα στον άλλον, όπου οι δυο τους έπαιξαν το ζευγάρι στην ταινία του 2013.

Σε συνέντευξή του στο The Independent πέρυσι, ο 33χρονος ηθοποιός είπε ότι ήταν «πραγματικά χαρούμενος» με την Darke, δηλώνοντας: «Έχω μια πολύ ωραία ζωή. Είμαι με την κοπέλα μου για μια δεκαετία σχεδόν. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι».

Παρόλο που ο ίδιος και η κοπέλα του έχουν δουλέψει μαζί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ο πρώην σταρ του Harry Potter είπε ότι δεν θέλουν να δουλεύουν μαζί διαρκώς, προσθέτοντας ωστόσο ότι αν υπήρχε η ευκαιρία να φτιάξουν κάτι καινούργιο, θα ήταν «cool» αν το έκαναν μαζί στο μέλλον.

Μιλώντας στο Newsweek πέρυσι, ο Daniel Radcliffe είπε ότι θα ήθελε τα παιδιά του, αν και εφόσον υπάρχουν, να είναι μαζί του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. «Όνειρό μου θα ήταν να έρθουν σε ένα κινηματογραφικό πλατό και να λένε πόσο πολύ θα ήθελαν να ασχοληθούν με το δημιουργικό κομμάτι ή πόσο θα ήθελαν να είναι μέλη του συνεργείου».

Εξήγησε επίσης ότι «δεν θα ήθελα το παιδί μου να αποκτήσει τόση φήμη», δηλώνοντας: «Το πλατό και τα σκηνικά είναι υπέροχα μέρη. Νομίζω ότι πολλές φορές μπορεί να είναι υπέροχο για τα παιδιά. Αλλά είναι πραγματικά το θέμα της φήμης που πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος», συνέχισε.

Έχοντας παλέψει στο παρελθόν με τον εθισμό στο αλκοόλ, ο σταρ του Weird Al Yankovic ήταν νηφάλιος από το 2010, λέγοντας στο Off Camera το 2019 ότι συνήθιζε να μεθάει πολύ για να ξεχάσει το γεγονός ότι τον παρακολουθούν συνεχώς οι παπαράτσι.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved