Οι κοιλιακοί του Ντάνιελ Ράντκλιφ έγιναν viral

©Instagram/ daniel9340
POP UP TEAM
/
31 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ απεκδύεται τελικά τον τίτλο του μικρού μάγου έχοντας πρώτα κυριοκεκτικά γδυθεί για να μας δείξει το καλογυμνασμένο του σώμα.

Ο 34χρονος ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του ως Χάρι Πότερ, έχει ξεκάθαρα ιδρώσει την φανέλα στο γυμναστήριο καταφέρνοντας να αλλάξει εντελώς τη σωματοδομή του.

http://www.youtube.com/watch?v=Qts2qhCwF6w&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo

Και μπορεί σήμερα να σηκώνει βάρι ωστόσο σε ηλικία 12 ετών σήκωσε το ραβδί του Χάρι Πότερ στην ομώνυμη σειρά ταινιών οι οποίες ολοκληρώθηκαν το 2011.

Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως η Γυναίκα με τα Μαύρα, η Χαμένη Πόλη και το Now You See Me 2.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ο Ράντκλιφ παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά του TBS, Miracle Workers, όπου εμφανίζεται ως διαφορετικός χαρακτήρας σε κάθε σεζόν.

Στον πιο πρόσφατο κύκλο, υποδύεται τον πολεμιστή του δρόμου Sid, ο οποίος ζει σε έναν μεταπυρηνικό κόσμο αποκάλυψης.

Στο φινάλε του δε μας δείχνει ακριβώς τι θαύματα κάνει το γυμναστήριο αφού όντας σε άψογη φόρμα, είναι ικανός μέχρι να διαλύσει ρομπότ με τα χέρια του.

Ο Ράντκλιφ δεν έχει διστάσει να γδυθεί για έναν ρόλο αλλά είναι η πρώτη φορά που επιδεικνύει στο κοινό, τα αποτελέσματα της σκληρής προπόνησης στην οποία και προφανώς επιδίδεται το τελευταίο διάστημα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved