Η Lana Del Rey αρραβωνιάστηκε τον μάνατζερ – καλλιτέχνη, Evan Winiker

Copyright @Instagram evanwiniker & lanadeyreyofficial
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
2 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Lana Del Rey παντρεύεται – Οι δυο τους εμφανίζονται δημόσια μαζί τους τελευταίους μήνες. 

Η τραγουδίστρια είναι αρραβωνιασμένη με τον Evan Winiker, έναν διευθύνων στέλεχος της Range Media, όπως αναφέρει το το Billboard.

Οι δυο τους έχουν κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οπότε είναι αβέβαιο πότε ξεκίνησε το ειδύλλιό τους. Η Lana Del Rey και ο Winiker έχουν εμφανιστεί δημοσίως μαζί σε πολλές περιπτώσεις τους τελευταίους μήνες, όπως στο Malibu Chili Cook-Off τον Σεπτέμβριο και σε ένα εστιατόριο στο San Bernardino νωρίτερα αυτό το μήνα.

Προηγουμένως, η Del Rey τα είχε με τον μουσικό Jack Donoghue τον Μάιο του 2022. Αν και πολλά είναι άγνωστα για τη σχέση τους, είναι απολύτως πιθανό ο Winiker και η Del Rey να γνωρίστηκαν για πρώτη φορά λόγω του ότι και οι δύο δραστηριοποιούνται στη μουσική βιομηχανία.

Από τότε που έγινε μέλος της Range Media το 2021 ως καλλιτέχνης-διευθυντής, ο Winiker έφερε μαζί του μια σειρά από πελάτες από το προηγούμενο πρακτορείο του, το Full Stop Management, συμπεριλαμβανομένων των MAX, Daya, Disco Biscuits, Skyler Stonestreet και Walk off the Earth.

«Ως διευθυντής, είναι πάντα ο στόχος μου να περιβάλλω τους πελάτες μου με τις καλύτερες ομάδες σε όλους τους τομείς. Αυτό το οικο-σύστημα είναι πραγματικά αυτό που είναι», είπε στο Variety. «Είναι ένα περιβάλλον ανθρώπων με προοδευτικότητα που κοιτάζουν πέρα από τα όρια και τους τοίχους που έχουν τοποθετηθεί εμφατικά, επιτρέποντάς τους να ανοίξουν νέες πόρτες και να φτάσουν σε νέες κορυφές που ονειρευόμαστε».

Πριν γίνει μάνατζερ, ο Winiker ασχολήθηκε ο ίδιος με τη μουσική, παίζοντας στο indie rock συγκρότημα «Steel Train» μαζί με τον διάσημο μουσικό παραγωγό Jack Antonoff.
Εν τω μεταξύ, η Del Rey κυκλοφόρησε το ένατο στούντιο άλμπουμ της, «Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd», νωρίτερα αυτό το μήνα.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved