Η Ariana Grande μιλάει για το body-shaming που δέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια από τα τρολς

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
14 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Ariana Grande έχει αφήσει πίσω της τις άσχημες κριτικές για την εικόνα του σώματός της. Η τραγουδίστρια του «Almost is never Enough» ήταν πάντα μικροκαμωμένη και μετά από χρόνια που οι θαυμαστές αναρωτιόντουσαν για το μέγεθός της, αποφάσισε να μιλήσει για αυτό το θέμα στα social media.

Σε μια ανάρτηση στο TikTok, η Grande έγραψε: «Έχετε μιλήσει πολύ για το σώμα μου την τελευταία δεκαετία ή περισσότερο, οπότε θα ήθελα να συμμετάσχω αυτή την φορά». Σε όλο το βίντεο, ενθάρρυνε τους διαδικτυακούς χρήστες να σταματήσουν να μιλάνε για τα σώματα των ανθρώπων συνολικά, τονίζοντας τις ανασφάλειες που μπορεί να προκύψουν από αυτό. Δήλωσε επίσης πόσα πολλά μπορεί να μην γνωρίζουν οι άνθρωποι για ό,τι συμβαίνει στα παρασκήνια και μίλησε για όσους επικριτές λένε ότι δεν φαίνεται υγιής.

«Γνωρίζω προσωπικά, ότι το σώμα με το οποίο με συγκρίνεται σήμερα, ήταν κάποτε η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του εαυτού μου», είπε στο βίντεο, πριν αποκαλύψει μερικές από τις συνήθειες που είχε πριν.

@arianagrande

♬ original sound – arianagrande

Και συνέχισε: «Έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά μαζί με αλκοόλ και έτρωγα άσχημα και στο χαμηλότερο σημείο της ζωής μου, όταν έδειχνα όπως εσύ θεωρείτε υγιές σώμα, ήταν στην πραγματικότητα καθόλου υγιές. Ξέρω ότι δεν πρέπει να το εξηγήσω αυτό, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως θα πρέπει να είμαστε ανοικτοί και να δείξουμε τις αδυναμίες μας – και κάτι καλό μπορεί να βγει από αυτό. Αλλά, το σημαντικό είναι ότι το υγιές μπορεί να φαίνεται διαφορετικό».

Η δημοτικότητα της Ariana Grande αυξήθηκε ως νεαρή ηθποιός στο Nickelodeon πριν ξεκινήσει μια σόλο καριέρα στη μουσική. Τώρα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στον κόσμο, πουλώντας πάνω από 90 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ενώ το προσωπικό της άρωμα έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε πωλήσεις.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved