Ο Jamie Foxx μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ιατρικό περιστατικό

Copyright @Instagram iamjamiefoxx
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
13 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Jamie Foxx, φέρεται να βρίσκεται σε ανάρρωση αφού αντιμετώπισε μια «σοβαρή ιατρική επιπλοκή» με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο.

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε από την οικογένειά του, ο Foxx, γνωστός για ταινίες όπως Django Unchained, Collateral και Ray, αντιμετωπίστηκε με «μεγάλη προσοχή» μετά το απροσδιόριστο συμβάν.

Η κόρη του, Corinne Foxx έγραψε στο Instagram ότι ο ηθοποιός είχε υποστεί μια «ιατρική επιπλοκή» την Τρίτη, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του να σπεύσουν προς συμπαράσταση. Η οικογένειά του είπε ότι είναι ευγνώμων για την υποστήριξη των θαυμαστών και ζήτησε την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής.

«Θέλουμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, ο Jamie Foxx, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης», έγραψε η Corinne Foxx. «Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητά τον σεβασμό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

 

 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του Jamie Foxx και προς το παρόν δεν είναι σαφές από ποια επιπλοκή υποφέρει. Εντύπωση κάνει η υποστήριξη που έχει δεχτεί ο ίδιος και η οικογένειά του, ο οποίος είναι γνωστός για τους κωμικούς του ρόλους, αλλά και για πιο σοβαρούς όπως στην ταινία Ray του 2004.

Ένας θαυμαστής έγραψε στο Twitter: «Μόλις έπαθε καρδιακό μόλις άνοιξα το Instagram, βλέποντας τον Jamie Foxx σχεδόν να έχει πεθάνει, δεν μπορούμε να τον χάσουμε και αυτόν». «Είδα αυτή τη δημοσίευση του Jamie Foxx και κόντεψα να σωριαστώ στο πάτωμα», είπε ένας άλλος.

Ο Foxx ήταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα του Back in Action, μια κωμωδία του Netflix που σηματοδοτεί την επιστροφή της Cameron Diaz σε έναν κινηματογραφικό ρόλο για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Andrew Scott και Jamie Demetriou και σκηνοθετείται από τον Seth Gordon, με τον οποίο ο Foxx συνεργάστηκε στο Horrible Bosses.

Όσων αφορά στην βιογραφική ταινία Ray, είχε κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως πιανίστας και τραγουδιστής Ray Charles, ενώ προτάθηκε για Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου την ίδια χρονιά για τον ρόλο του στο Collateral του Tom Cruise.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved