Η Drew Barrymore είναι μια καλή ψυχολόγος

©Creative Commons Attribution/Angela_George
BETH TSALIKI
/
19 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η επιτυχία της Drew Barrymore βρίσκεται στο ότι σαν παρουσιάστρια έχει την ικανότητα (και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό) να κάνει τους καλεσμένους της να της «ανοιχτούν», να της μιλήσουν για τα πιο προσωπικά τους θέματα. Σε αυτό το χαρακτηριστικό της, στηρίζεται κι όλη αυτή η μεγάλη επιτυχία της εκπομπής «The Drew Barrymore show». 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις πιο «αποκαλυπτικές» συνεντεύξεις της εκπομπής.

Jordan Fisher
Ο καλλιτέχνης του Μπρόντγουεϊ, Τζόρνταν Φίσερ, αποκάλυψε πρόσφατα ότι πάλευε με μια διατροφική διαταραχή σε όλη του τη ζωή, την οποία είχε διαγνώσει μόνο όταν περίμενε το πρώτο του παιδί.

http://www.youtube.com/watch?v=4ge2opu9C4c

 

Melanie Lynskey and Jason Ritter
Η Lynskey, από το «Yellowjackets», και ο Ritter, από το «Accused», είναι ένα πολυ-αγαπημένο. Στη συνέντευξή τους στην Drew Barrymore, ο Ritter περιγράφει τους αγώνες του με τον αλκοολισμό και πώς δεν πίστευε ότι άξιζε τη Lynskey μέχρι να γίνει νηφάλιος.

http://www.youtube.com/watch?v=wlcMRM7utEM

 

Jane Fonda
Αυτή η συνέντευξη έγινε viral εξαιτίας της αποκάλυψης ότι, όταν γύριζαν το «Monster-in-Law», η Jane Fonda και η Jennifer Lopez έπρεπε να χαστουκίσουν η μία την άλλη και επειδή η JLo φορούσε ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι, άνοιξε μια πληγή στο φρύδι της Fonda. Η Lopez δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη (αν και η ίδια το διαψεύδει αυτό).

http://www.youtube.com/watch?v=c8jCoZ7oD1A

 

Brooke Shields
Η συνέντευξη της Μπρουκ Σιλντς την περασμένη εβδομάδα σχετικά με το #MeToo ήταν εξαιρετική για τη σεξουαλική εκμετάλλευση στη βιομηχανία του θεάματος. Το βίντεο τα λέει καλύτερα…

http://www.youtube.com/watch?v=9PfTXPit2Uo

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved