Μήπως ο Justin Bieber κοιμήθηκε στη συναυλία του Frank Ocean στο Coachella;

©Instagram/justinbieber
POP UP TEAM
/
20 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ήταν μεγάλη η έκπληξη για τους funs όταν αντίκρισαν τον Justin Bieber στην συναυλία του Frank Ocean στο Coachella. Ωστόσο, μήπως τον πήρε λίγο ο ύπνος κατά τη διάρκεια της συναυλίας(;)

Η πιθανότητα αυτή, έχει καταγραφεί σε βίντεο που έχει γίνει ο viral. Το βίντεο δείχνει τον 29χρονο να… έχει αποκοιμηθεί για αρκετή ώρα, με τα χιουμοριστικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν για το πόσο συναρπαστική βρήκε πραγματικά τη συναυλία.

 

@pineappleonpisa six yrs but it’s past his bedtime #coachella #frankchella #teamselena #fyp ♬ original sound – user272927207382

 

Πάντως, ο 29χρονος ποπ σταρ με ανάρτησή του στο Instagram είχε να πει μόνο τα καλύτερα για τον Όσιαν, γράφοντας χαρακτηριστικά, ότι: «Τα έχασα από την εμφάνιση του Φρανκ Όσιαν στο Coachella. Η τέχνη του είναι απλά απαράμιλλη, το στυλ του, το γούστο του, η φωνή του, η προσοχή του στη λεπτομέρεια… Συγκινήθηκα βαθιά. Με έκανε να θέλω να συνεχίσω και να γίνω καλύτερος ως καλλιτέχνης. Συνεχίζει να βάζει τον πήχη ψηλά και μού έδωσε μια νύχτα που δεν θα ξεχάσω πότε! Ευχαριστώ Φρανκ».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved