«Goopsex»: το Instagram προφίλ της Gwyneth Paltrow αφιερωμένο στο σεξ

©Instagram/gwynethpaltrow
POP UP TEAM
/
28 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Gwyneth Paltrow αποφάσισε να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Instagram μέσα από τον οποίο θα προσφέρει συμβουλές για το σεξ. Σύμφωνα με την ίδια, θέλει να βοηθήσει τους θαυμαστές της να βρουν την απόλαυση.

Παρόλα αυτά, η Gwyneth έχει γίνει γνωστή για τις αμφιλεγόμενες δίαιτες και τις συμβουλές υγείας που δίνει ανά περιόδους στους θαυμαστές της.

Το προφίλ έχει το όνομα «Goopsex». Η πλατφόρμα έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 7.199 followers

Ανακοινώνοντας το λανσάρισμα του νέου εγχειρήματος η 50χρονη ηθοποιός δήλωσε:

«Κάτι στο οποίο πιστεύουμε στο Goop είναι ότι η αληθινή ολοκλήρωση έρχεται όταν γνωρίζεις πραγματικά τον εαυτό σου και αισθάνεσαι αρκετά άνετα, ώστε να εμφανίζεσαι στον κόσμο και στις σχέσεις σου με το αληθινό σου πρόσωπο. Ένας σημαντικός πυλώνας αυτού είναι το πώς νιώθουμε για τη σεξουαλικότητά μας».

Και πρόσθεσε: «Το Goopsex είναι ένα μέρος για την αναζήτηση της απόλαυσης, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για το πιο πρόσφατο περιεχόμενό μας που καλύπτει το σεξ, την οικειότητα και τις σχέσεις. Θα σας συναντήσω εκεί».

 

Η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε τον τηλεοπτικό παραγωγό Brad Falchuk το 2018 μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin, με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

Η Goop, η αξία της οποίας εκτιμάται στα 200 εκατ. λίρες, πουλάει σύνεργα του σεξ στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, με το πιο ακριβό να είναι το Gold Wand, την «Κάντιλακ των ερωτικών παιχνιδιών».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved