Το διαζύγιο του Kevin Costner μετά από 18 χρόνια γάμου

©Georges Biard
POP UP TEAM
/
3 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου παίρνουν οι Kevin Costner και Christine Baumgartner. 

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο χωρισμός οφείλεται σε «αγεφύρωτες διαφορές», με την Baumgartner να ζητά την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους. Ο διάσημος ηθοποιός κατέθεσε την Τρίτη 2 Μάϊου 2023 τα χαρτιά του διαζυγίου, ζητώντας, επίσης, κοινή επιμέλεια για τα παιδιά τους.

 

Ο 68χρονος ηθοποιός και η 49χρονη Baumgartner, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, άρχισαν να βγαίνουν το 2000, ενώ παντρεύτηκαν στο ράντσο του Κέβιν Κόστνερ, στο Aspen του Κολοράντο το 2004.

«Με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε ότι συνέβησαν κάποια γεγονότα πέρα από τον έλεγχό του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κέβιν Κόστνερ να πάρει την απόφαση να χωρίσει», αναφέρεται σε δήλωση του εκπροσώπου του ηθοποιού.

«Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Κριστίν και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ο Κόστνερ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Σίντι Σίλβα (Cindy Silva) από το 1978 έως το 1994 και έχουν τρία παιδιά. Επίσης, έχει έναν γιο, τον Liam Costner, με την Bridget Rooney, με την οποία έβγαινε μετά τον χωρισμό του από τη Silva.

Η είδηση του διαζυγίου έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε ρήξη με τον δημιουργό του «Yellowstone», Τέιλορ Σέρινταν (Taylor Sheridan).

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved