129.000 δολάρια τον μήνα για διατροφή θα δίνει ο Kevin Costner στην εν διαστάσει σύζυγό του

©Instagram/ kevincostnermodernwest
POP UP TEAM
/
12 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Kevin Costner θα καταβάλει στην εν διαστάσει σύζυγό του, Christine Baumgartner, το ιλιγγιώδες ποσό των 129.755 δολαρίων μηνιαίως για τη διατροφή του παιδιού.

Αυτό σημαίνει ότι το ποσό είναι, σχεδόν, διπλάσιο, από αυτό που είχε προσφέρει αρχικά ο διάσημος ηθοποιός στην πρώην σύζυγό του. Η απόφαση είναι προσωρινή και θα επανεκτιμηθεί σε μεταγενέστερη ακρόαση, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Fox News.

Η απόφαση έρχεται μετά την εντολή που είχε λάβει η Baumgartner να εκκενώσει την έπαυλη του Costner μέχρι τις 31 Ιουλίου. Οι λεπτομέρειες του προγαμιαίου συμβολαίου του ζευγαριού φέρεται να υποχρέωναν την Christine Baumgartner να μετακομίσει εντός 30 ημερών από την υποβολή αίτησης διαζυγίου, προθεσμία που είχε χάσει, αφού ήταν η πρώτη που υπέβαλε την αίτηση.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η ίδια είχε πει ότι θα έφευγε από το σπίτι τους στις 31 Αυγούστου, μετά τα αποτελέσματα της δικαστικής συνάντησης που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 12 Ιουλίου, αν και δεν είναι σαφές αν η ακρόαση αυτή εξακολουθεί να ισχύει. Η τελευταία απόφαση ορίζει ότι τόσο ο Kevin Costner όσο και η πρώην σύζυγός του θα μοιράζονται τα έξοδα υγείας των παιδιών τους 50-50. Το πρώην ζευγάρι έχει τρία παιδιά.

Θα μοιραστούν, επίσης, τα έξοδα για τα ακριβά δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου των παιδιών, καθώς και τα έξοδα για τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, στις οποίες περιλαμβάνονται και τα αθλήματα. Η Baumgartner ήθελε να αποφύγει να πληρώσει αυτά τα έξοδα, καθώς είχε ζητήσει να τα καλύψει πλήρως ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός επιβαρύνθηκε επίσης με πρόσθετα έξοδα, αφού ο δικαστής τον διέταξε να πληρώσει 200.000 δολάρια για τις δικηγορικές αμοιβές της εν διαστάσει συζύγου του, μαζί με επιπλέον 100.000 δολάρια για τα δικαστικά έξοδα. Οι πληρωμές του θα πρέπει να καταβάλλονται την πρώτη κάθε μήνα, αν και θα του πιστωθούν οι πληρωμές που έχει ήδη καταβάλει από τις αρχές Ιουλίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved