O Jamie Foxx ενδέχεται να υπέστη εγκεφαλικό

©instagram/iamjamiefoxx
POP UP TEAM
/
11 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Τζέιμι Φοξ συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγα έχουν γίνει γνωστά για το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού. Υπάρχει ένα «πέπλο» μυστήριου για το τι ακριβώς συμβαίνει στον διάσημο ηθοποιό.

 

Ο Φοξ έχει «ανησυχήσει» έντονα όλο το Χόλιγουντ, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο διεθνής Τύπος. Αναμφισβήτητα, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη βιομηχανία του θεάματος και, όπως αναφέρουν, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με κανέναν. 

Η οικογένεια και οι φίλοι του είναι «φειδωλοί» σε ό,τι βγαίνει προς τα έξω για την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο, όπως γράφει το «Radar», όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό, αλλά τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο. 

 

 

Σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, οι προσδοκίες είναι ανάμεικτες όσον αφορά στην υγεία του, καθώς συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Παρόλο που οι εκπρόσωποι του ηθοποιού συνεχίζουν να λένε ότι είναι καλά, ο Φοξ δεν έχει βγει ακόμα από το νοσοκομείο. Στην πραγματικότητα, η οικογένεια και οι φίλοι του προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο.

 

«Οι άνθρωποι του Τζέιμι λένε ότι τα πάει καλά και η υγεία του βελτιώνεται, ωστόσο η παραμονή του στο νοσοκομείο είναι ανησυχητική», ανέφερε ο άνθρωπος που μίλησε στο «Radar».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved