Η μοναξιά της Angelina Jolie

©Georges Biard
BETH TSALIKI
/
15 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Angelina Jolie, σύμφωνα με κοντινούς της ανθρώπους, φαίνεται να είναι αρκετά μόνη μετά τον χωρισμό της με τον Brad Pitt. 

Η τελευταία της εμφάνιση ήταν μαζί με τον γιο της, Maddox, στις 26 Απριλίου, στο δείπνο του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο προς τιμήν του προέδρου της Νότιας Κορέας.
http://www.youtube.com/watch?v=MdIE5jVVH-k

«Έχει περάσει καιρός από τότε που βρέθηκε μπροστά σε τόσες πολλές κάμερες», υποστήριξε πρόσφατα άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.

«Η Τζολί έχει κλειστεί στον εαυτό της περισσότερο από ποτέ».

Το ζεύγος Pitt-Jolie ήταν μαζί για 14 χρόνια και χώρισε το 2016.

Το ίδιο πρόσωπο εξηγεί ότι η 47χρονη ηθοποιός, μετά το δύσκολο διαζύγιο, παραιτήθηκε ακόμη και από τη θέση της ειδικής απεσταλμένης στα Ηνωμένα Έθνη, αφού την κατείχε για δεκαετίες.

«Δεν μιλάει ούτε με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια, ενώ δεν έχει επαφή ούτε με κάποιον συγγενή της. Η ζωή της είναι πολύ μοναχική», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν χαρακτηρίσει την Jolie «αντικοινωνική», κάτι που ισχυρίζεται και η ίδια:

«Δεν έχω πολλούς φίλους. Ο Μπραντ είναι πραγματικά ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μιλά», είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Ο ίδιος άνθρωπος δήλωσε εν τέλει, ότι η ηθοποιός δεν επιθυμεί να δεσμευτεί ξανά με κάποιον. 

«Η Angie είχε ένα τόσο ζωντανό, περιπετειώδες πνεύμα, αλλά το φως της έχει πραγματικά σβήσει τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε ότι με τον καιρό θα είναι ανοιχτή στο να βγει ραντεβού και να διασκεδάσει ξανά. Τα παιδιά της απλά θέλουν να τη δουν να είναι πραγματικά ευτυχισμένη».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved