Η εμφάνιση του Ben Stiller και της Christine Taylor μαζί με την κόρη τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
14 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

O Ben Stiller και η Christine Taylor εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα 2023 μαζί με την 21χρονη κόρη τους, Έλα Στίλερ. Η οικογένεια παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ για την πρεμιέρα της ταινίας μικρού μήκους «Let Liv» σε σκηνοθεσία της Έρικα Ρόουζ και σενάριο της Ολίβια Λεβίν, με πρωταγωνίστριες την Κριστίν Τέιλορ και Λεβίν Ροζάλαϊν Έλμπεϊ.

Η ταινία «Let Liv» αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής αλκοολικής γυναίκας που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν της, όταν συναντά τη μητέρα της, με την οποία δεν διατηρεί σχέσεις.

Ο Στίλερ και η Τέιλορ παντρεύτηκαν το 2000, αλλά χώρισαν το 2017. Λίγα χρόνια αργότερα, όμως, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το ζευγάρι συμφιλιώθηκε.

 

Η Κριστίν Τέιλορ μίλησε για τον γάμο της, όταν ήταν προσκεκλημένη στο «The Drew Barrymore Show» της Global τον Μάρτιο. «Γνωριζόμασταν έξι μήνες, αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε μέσα σε ένα χρόνο, μετά είχαμε την Έλα το επόμενο έτος… Η οικογένεια ήταν πάντα προτεραιότητα, αλλά νομίζω ότι ο Μπεν κι εγώ αρχίσαμε να μεγαλώνουμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις» είπε. «Και όταν πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε, δεν ήταν κάτι για το οποίο θέλαμε να μιλήσουμε δημόσια, δεν ήταν κάτι που δεν μας κόστισε», ανέφερε.

«Νομίζω ότι έχουμε αυτές τις εκρήξεις ανάπτυξης, ακόμη και ως ενήλικες. Και χρειαζόμασταν χρόνο για να το καταλάβουμε», σημείωσε προσθέτοντας ότι η ίδια και ο σύζυγός της εξακολουθούν να «μαθαίνουν ποιοι είναι».

Εκτός από την Έλα, ο Μπεν Στίλερ και η Κριστίν Τέιλορ έχουν ένα 17χρονο γιο, τον Κουίνλιν.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved