Ο Offset λέει ότι η Cardi B τον απατά

©Instagram/iamcardib
POP UP TEAM
/
27 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Cardi B «χρησιμοποίησε» το Twitter για να διαψεύσει τους ισχυρισμούς ότι απάτησε τον σύζυγό της, Offset. Ο ράπερ των Migos δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram λέγοντας ότι η σύζυγός του ήταν άπιστη πριν τη διαγράψει λίγο αργότερα.

H τραγουδίστρια φιλοξένησε ένα Twitter Spaces για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Η Cardi B τραγούδησε το «I Should’ve Cheated» της Keyshia Cole πριν πει την «αλήθεια» της με ξεκαρδιστικό τρόπο.

«Μην δίνετε σημασία στον άντρα της χώρας, όλοι σας», είπε η Cardi. «Σε παρακαλώ αγόρι μου, σταμάτα να κάνεις τον ηλίθιο. Μην παίζεις μαζί μου». Μετά από αυτή την ανάρτηση έγινε κυριολεκτικά χαμός από τους θαυμαστές της, την οποία πίεζαν να πάρει διαζύγιο.

Ο Offset και η Cardi B παντρεύτηκαν σε έναν μυστικό γάμο το 2017 και τρεις μήνες αργότερα διέρρευσε στο διαδίκτυο μια σεξουαλική κασέτα του με μια άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την απάτησε τουλάχιστον δύο φορές, με αποτέλεσμα η Cardi να καταθέσει αίτηση διαζυγίου πριν τα ξαναβρεί με τον Offset. Έχουν δύο παιδιά, την Kulture και τον Wave.

http://www.youtube.com/watch?v=vjbBaai9ZA8&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo&ab_channel=CardiB 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved