Η Paris Hilton φόρεσε το ροζ μπικίνι της απολαμβάνοντας τις διακοπές της στην Ελλάδα

Instagram @parishilton
POP UP TEAM
/
10 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Τις διακοπές της στην Ελλάδα απολαμβάνει η Πάρις Χίλτον, όπως έγινε γνωστό από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Πάρις Χίλτον έδειξε την απίστευτη σιλουέτα της με ένα ροζ μπικίνι «Barbie» κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην χώρα μας, μαζί με τον σύζυγό της.

Μέσω του προφίλ της, η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακολούθους της, πολλά στιγμιότυπα από τη χώρα μας, στα οποία η ίδια ποζάρει από ένα σκάφος με το μαγιό της. Φορά ένα ροζ μπικίνι με ψηλά παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

Σε μια από τις φωτογραφίες, κάνει ντους με ένα λάστιχο που υπάρχει στο γιοτ. Τέλος, φωτογραφήθηκε και μέσα στη θάλασσα, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της.

«Bikini Barbie», γράφει στην ανάρτησή της η σταρ των ριάλιτι

 

 

Η Πάρις Χίλτον έγινε γνωστή μετά τη διαρροή του sex tape στα τέλη του 2003. Μια διαρροή που συνέπεσε χρονικά με την παρουσία της ίδιας στη ριάλιτι σειρά «The Simple Life», μαζί με την κόρη του Lionel Richie, Νικόλ. Από τότε η Πάρις επαναπροσδιόρισε την εικόνα της, εστιάζοντας στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και πιο πρόσφατα τοποθετώντας τον εαυτό της ως ακτιβίστρια. Επίσης, η Πάρις Χίλτον πριν από κάποιους μήνες ανακοίνωσε ότι έγινε μανούλα μέσω παρένθετης μητέρας.

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Πάρις Χίλτον είχε μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή. Συνδέθηκε ερωτικά με τον Leonardo DiCaprio, τον τραγουδιστή των Backstreet Boys, Nick Carter, και πολλούς μεγαλοεπιχειρηματίες. Το 2005, αρραβωνιάστηκε με τον Έλληνα κληρονόμο της ναυτιλίας, Πάρη Λάτση, αλλά ο αρραβώνας δεν κράτησε και πολύ.

Ο ηθοποιός Chrisy Zylka της έκανε πρόταση γάμου στις αρχές του 2018, για να ακυρώσουν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Αλλά το πιο μόνιμο ειδύλλιό της ήταν με τον επιχειρηματία Carter Reum, με τον οποίο άρχισε να βγαίνει το 2019. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στις 13 Φεβρουαρίου 2021 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια πολυέξοδη τελετή τον Νοέμβριο του 2021.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved