Η Jennifer Garner δημοσίευσε παιδική φωτογραφία της για να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά

©Instagram/ jennifer.garner
POP UP TEAM
/
30 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Τζένιφερ Γκάρνερ «ανέβασε» στο Instagram μια χαριτωμένη φωτογραφία της από το νηπιαγωγείο, προκειμένου να ευχηθεί στα παιδιά καλή σχολική χρονιά.

Η 51χρονη ηθοποιός του «13 Going On 30» δείχνει τόσο γλυκιά στη φωτογραφία που δημοσίευσε, κάτι που επισήμαναν και οι χιλιάδες θαυμαστές της. «Καλή επιστροφή στο σχολείο, σε όλους, από το νηπιαγωγείο της Jen με το χειροποίητο και κεντημένο στο χέρι πουλόβερ της», έγραψε στην ανάρτησή της.

 

Και πρόσθεσε: «Με ένα κολιέ που κέρδισε κάνοντας εξάσκηση στο πιάνο. Συγχαρητήρια, μαμάδες» και η ηθοποιός έβαλε πολλά emojis με θέμα το σχολείο, όπως ένα μήλο, βιβλία και ένα μολύβι. Στην εικόνα, η ηθοποιός έχει κοντό κούρεμα, ενώ φορά, επίσης, ένα φλοράλ πουλόβερ μαζί με μια λευκή μπλούζα από κάτω.

Η ηθοποιός βοηθά τα παιδιά της να προετοιμαστούν για τη νέα σχολική περίοδο. Η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά της Violet, Seraphina και Samuel.

Τον περασμένο Απρίλιο, η ηθοποιός μιλώντας στο Today αποκάλυψε ότι τα παιδιά της δεν χρησιμοποιούν τα social media. 

«Απλά είπα στα παιδιά μου: “Δείξτε μου τα άρθρα που αποδεικνύουν ότι τα social media κάνουν καλό στους εφήβους και μετά θα κάνουμε τη συζήτηση», ανέφερε η μητέρα τριών παιδιών. 

Η ηθοποιός έχει διατηρήσει εξαιρετική σχέση με τον πρώην σύζυγό της. Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2005 μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό τους το 2018.

Μάλιστα, για τον εορτασμό της Ημέρας του Πατέρα, η ίδια είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν αγαπάει τα παιδιά του όπως αγαπάς εσύ τα δικά μας. Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα, Μπεν!».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved