Η Beyonce σήμερα έχει γενέθλια – Κλείνει τα 42 της χρόνια

©Instagram/ beyonce
POP UP TEAM
/
4 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Στις 4 Σεπτεμβρίου 1981 γεννήθηκε η βασίλισσα της RnB, Μπιγιονσέ Γκιζέλ Νόουλς – Κάρτερ στο Χιούστον του Τέξας. Tο είδωλο της μουσικής, που επηρεάζει ακόμα και σήμερα τα μουσικά δεδομένα, έδειξε από πολύ νωρίς το μοναδικό ταλέντο της και συνεχίζει να αποδεικνύει πως με σκληρή δουλειά, επιμονή και πάθος, δεν υπάρχουν όρια στην επιτυχία.

Ήταν μόλις 7 ετών όταν άρχισε μαθήματα χορού και τραγουδιού. Από τότε ήξερε πως αυτός ήταν ο δρόμος που ήθελε να ακολουθήσει στην ζωή της – ο δρόμος του θεάματος. Ακολούθησαν πολυάριθμες οντισιόν σε διαγωνισμούς ταλέντων, ενώ τη δεκαετία του ’90 αποφάσισε να παρατήσει το λύκειο για να ζήσει το όνειρό της. Ίδρυσε το διάσημο γυναικείο συγκρότημα Destiny’s Child, με μάνατζερ τους δύο γονείς της και υπέγραψε με την Columbia Records.

Το 2005 αποφάσισε να κάνει σόλο καριέρα και, επτά χρόνια αργότερα, να απολύσει τον τελειομανή πατέρα της από μάνατζερ. Ο πατέρας της είχε πολύ υψηλές απαιτήσεις και εξαιτίας του η Μπιγιονσέ βάδιζε στα όρια της εξάντλησης, η οποία την οδηγούσε με γρήγορο ρυθμό προς την κατάθλιψη. Οι γονείς της πάντα της υπενθύμιζαν ότι είναι γεννημένη πριγκίπισσα και εκείνη κατάφερε να τους επιβεβαιώσει και με το παραπάνω: κατάφερε να γίνει τελικά βασίλισσα της RnB!

Η Μπιγιονσέ δεν κάνει απλές παγκόσμιες περιοδείες, αλλά στήνει ολόκληρα οπτικοακουστικά υπερθεάματα. Μόνο ως σόλο καλλιτέχνιδα έχει στο ενεργητικό της έξι προσωπικά άλμπουμ, δέκα ταινίες, ένα ντοκιμαντέρ και πέντε τουρνέ. Η «αυτοκρατορία» της μεταφράζεται σε 420 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η κοινή περιουσία της με τον Jay-Z μετράει 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο γάμος, τα παιδιά και η επιτυχημένη καριέρα της

Ο γάμος της με τον Jay-Z είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για πολλά ζευγάρια. Φυσικά και έχουν τα δικά τους προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές, όμως η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλο και φυσικά για τα 3 τους παιδιά και οι μικρές αμοιβαίες υποχωρήσεις που είναι πρόθυμοι να κάνουν, σώζουν πάντα την κατάσταση.

Το 2013 υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη, την οποία ονόμασαν Blue Ivy και σύντομα της χάρισαν δύο αδερφάκια, τα δίδυμα Σερ και Ρούμι. Η Blue Ivy μάλιστα έχει ήδη μπει δυναμικά στον χώρο της μουσικής, καθώς μετράει ήδη ένα Grammy στο ενεργητικό της.

http://www.youtube.com/watch?v=vRFS0MYTC1I

Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Brown Skin Girl της μητέρας της. Το τραγούδι αυτό ήταν για την ταινία The Lion King: The Gift και η 7 χρονών τότε Blue Ivy συμμετείχε, τραγουδώντας στην αρχή και το τέλος του τραγουδιού, ούσα η δεύτερη νεαρότερη παρουσία που κερδίζει Grammy!

Στη μουσική της πορεία δημιουργεί τραγούδια που μιλούν συχνά για τα θέματα του έρωτα, της απιστίας, του φεμινισμού και της φυλετικής ανισότητας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της, έχει πουλήσει πάνω από 60.000.000 αντίτυπα των άλμπουμ και 150.000.000 από τα singles, ως σόλο καλλιτέχνιδα. Θεωρείται μια από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών και το σερί επιτυχιών της συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καθώς ό, τι κάνει γίνεται ανάρπαστο, ενώ είναι σίγουρο πως η επιτυχία της δεν έχει σύντομη ημερομηνία λήξης.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved