Μάικλ Κέιν: «Έζησα την όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή που θα μπορούσα να σκεφτώ»

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
22 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

O σερ Μάικλ Κέιν (Michael Caine) παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Telegraph ότι η νέα του ταινία «The Great Escaper» με την αείμνηστη Γκλέντα Τζάκσον (Glenda Jackson), θα μπορούσε να είναι η τελευταία της καριέρας του.

«Είμαι 90 ετών τώρα, δεν μπορώ να περπατήσω καλά και όλα αυτά. Κατά κατά κάποιο τρόπο έχω αποσυρθεί πλέον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πολυβραβευμένος ηθοποιός.

Το «The Great Escaper» βασίζεται στην αληθινή ιστορία του 89χρονου Μπέρναντ Τζόρνταν ενός βετεράνου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος φεύγει κρυφά από τον οίκο ευγηρίας για να παραστεί στην τελετή της 70ής επετείου της Απόβασης στην Νορμανδία.

«Ήμουν τόσο χαρούμενος που το έκανα» συνέχισε ο Κέιν. «Μου άρεσε πολύ ο χαρακτήρας του Μπέρναντ. Πιστεύω ότι ήταν απίστευτος και είναι τόσο όμορφα γραμμένος….πέρασα υπέροχα» σημείωσε.

Μιλώντας για την θετική πλευρά της 9ης δεκαετίας που διανύει είπε χαρακτηριστικά ότι «κανείς δεν περιμένει από σένα να κάνεις πολλά και οι άνθρωποι κάνουν πράγματα για σένα». Στον αντίποδα, «είναι τόσα πολλά που εξαφανίζονται από τη ζωή σου. Δεν μπορείς να τρέξεις, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο και σταδιακά συνειδητοποιείς ότι πλησιάζεις στο θάνατο».

Ωστόσο κάνοντας τον περίφημο απολογισμό ζωής, ο αγαπημένος σταρ υπογραμμίζει ότι «έζησα την καλύτερη δυνατή ζωή που θα μπορούσα να σκεφτώ» με «την καλύτερη δυνατή σύζυγο και την καλύτερη δυνατή οικογένεια».

Σύμφωνα με το EW το «The Great Escaper» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες του Ηνωμένου Βασιλείου στις 6 Οκτωβρίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved