H Taylor Swift και το νέο της ειδύλλιο

©Instagram/taylorswift
POP UP TEAM
/
25 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Εδώ και κάποιες ημέρες τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν ότι η Taylor Swift είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα με τον Travis Kelce. Οι κάμερες απαθανάτισαν την τραγουδίστρια να περπατά δίπλα στον Travis Kelce καθώς έβγαιναν από το στάδιο Arrowhead στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, το βράδυ της Κυριακής.

Με αυτά τα πλάνα της Taylor Swift να κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες έρχεται να επιβεβαιωθεί το νέο ειδύλλιο της τραγουδίστριας. Η Taylor Swift βρέθηκε στο κοινό που επευφημούσε τους Chiefs στον αγώνα εναντίον των Chicago Bears την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Παρακολούθησε τον αγώνα από τη σουίτα του Kelce μαζί με τη μητέρα του αθλητή, Donna Kelce.

Οι δυο τους κάθονταν δίπλα δίπλα, συνομιλούσαν και γελούσαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η τραγουδίστρια χειροκροτούσε με ενθουσιασμό καθώς παρακολουθούσε τον Travis Kelce και τους συμπαίκτες του. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας στο γήπεδο έρχεται λίγες ημέρες, αφότου ο Travis Kelce την προσκάλεσε να παρευρεθεί στον αγώνα, ενώ εμφανιζόταν στο podcast «The Pat McAfee Show».

@nfl p solid day for the two of them ? #taylorswift #traviskelce #kansascitychiefs #nfl ♬ original sound – NFL

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved