Bruce Willis: Όλα τα νέα για την υγεία του

©Instagram/emmahemingwillis
POP UP TEAM
/
26 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Για την κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού, Bruce Willis, μίλησε η σύζυγός του, Emma Heming-Willis, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Today».

Η Emma Heming-Willis αναφέρθηκε στο πώς είναι αυτές τις ημέρες ο δημοφιλής ηθοποιός, σημειώνοντας πως «είναι δύσκολο να γνωρίζουμε εάν έχει επίγνωση της ασθένειάς του». Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Bruce Willis αποσύρθηκε για πάντα από το Χόλιγουντ, αφού επιβεβαιώθηκε ότι έπασχε από μετωποκροταφική άνοια. Μετά από αυτό, ο ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Pulp Fiction», «Armageddon», «Die Hard» και «The Sixth Sense», χειροτέρευε συνεχώς και η οικογένεια και οι φίλοι του ήταν υπεύθυνοι να δίνουν ενημερώσεις για την κατάσταση της υγείας του.

http://www.youtube.com/watch?v=QH5rHANgyY8

Μετά τη διάγνωση της εν λόγω ασθένειας, τα πράγματα ήταν «δύσκολα» για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των δύο μικρών κορών τους, όπως επισήμανε η Έμα Χέμινγκ.

«Αυτό που βλέπω είναι ότι η άνοια είναι δύσκολη. Είναι δύσκολο για το άτομο που έχει διαγνωστεί, είναι επίσης δύσκολο για την οικογένεια. Και αυτό δεν έχει διαφορά είτε μιλάμε για τον Μπρους είτε για τον εαυτό μου ή τα κορίτσια μας. Όταν λένε ότι πρόκειται για οικογενειακή ασθένεια, αυτό είναι αλήθεια», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η μετωποκροταφική άνοια είναι μια σπάνια μορφή άνοιας, που προκαλεί δυσκολίες και αλλαγές στην κίνηση, την προσωπικότητα, τη συμπεριφορά και την ομιλία. «Νομίζω ότι ήταν και ευλογία και κατάρα», ανέφερε η σύζυγός του σχετικά με τη διάγνωση για τον σύζυγό της. «Καταλάβαμε, επιτέλους, τι συνέβαινε, ώστε να μπορέσουμε να το αποδεχτούμε. Δεν το κάνει λιγότερο επώδυνο, αλλά το να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει στον Μπρους, το κάνει λίγο πιο εύκολο».

Στο ερώτημα αν ο διάσημος ηθοποιός καταλαβαίνει τι του συμβαίνει, η ίδια απάντησε: «Είναι δύσκολο να το ξέρεις. Είμαστε μία πολύ ειλικρινής και ανοιχτή οικογένεια», πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε για το πώς πήγαν να εξηγήσουν την ασθένεια στις κόρες τους. «Και το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να μπορέσουμε να τους πούμε ποια είναι ακριβώς αυτή η ασθένεια, να τους εξηγήσουμε τι είναι. Ήταν σημαντικό να τους ενημερώσουμε για το τι είναι, επειδή δεν θέλω να υπάρχει κανένα ‘’στίγμα’’ ή ντροπή στη διάγνωση του πατέρα τους ή για οποιαδήποτε μορφή άνοιας».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved