Bruce Willis: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Rumer

©Instagram/ rumerwillis
POP UP TEAM
/
21 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η κατάσταση της υγείας του Bruce Willis, όπως είναι ευρέως γνωστό, δεν είναι καθόλου καλή και η οικογένειά του προσπαθεί να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον ηθοποιό.

Η μεγάλη κόρη του, Rumer Glenn Willis, σε Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram προφίλ της την Τρίτη, αποκάλυψε τον πολύ συγκινητικό τρόπο με τον οποίο τίμησε τον πατέρα της, μέσα από το όνομα της κόρης της.

Στις 18 Απριλίου έφερε στην ζωή το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο ονόμασε Louetta Isley Thomas Willis.

Ερωτηθείσα στο Q&A για το από που πήρε το όνομά της η κόρη της, η Ράμερ αποκάλυψε ότι: «Το όνομά της είναι μία μείξη από πράγματα που αγαπώ. Πάντα αγαπούσα το όνομα Lou, οπότε το σκεφτόμουν σαν όνομα και για αγόρι και για κορίτσι, αλλά όταν μάθαμε ότι είναι κορίτσι καταλήξαμε στο όνομα Louetta. Θέλαμε να της δώσουμε επιλογές και οι αγαπημένοι τραγουδιστές μου και του μπαμπά μου είναι οι Lou (Louis Armstrong), Etta (Etta James) και Isley (Isley Brothers)».

Πηγή από το περιβάλλον του Γουίλις είχε αποκαλύψει στο Us Weekly στις αρχές του μήνα τον ιδιαίτερο δεσμό που έχει αναπτύξει ο ηθοποιός με την εγγονή του. «Η Ράμερ θέλει να βεβαιωθεί ότι η Louetta γνωρίζει τον Μπρους», είχε εξηγήσει η πηγή. «Η Ράμερ θέλει ο Μπρους να συμμετέχει ενεργά στη ζωή της Louetta. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος δεσμός».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved