Ενέργεια για όλους από την Protergia

POP UP TEAM
/
21 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Protergia – αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα – γνωρίζει ότι η ενέργεια των αγαπημένων μας ανθρώπων είναι η πιο δυνατή και ότι τελικά είναι η μόνη που αξίζει και χρειαζόμαστε, ειδικά κατά την περίοδο των εορτών.

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι άνθρωποι που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις γιορτές μας. Είναι οι αφανείς ήρωες αυτών των ημερών. Αυτοί που ακόμα κι αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο πόστο τους και μάλιστα δουλεύουν περισσότερο για να περάσουμε όλοι εμείς καλά.

Αυτό πραγματεύεται και η γιορτινή διαφήμιση της Protergia που μας μεταφέρει ένα σπουδαίο μήνυμα γεμάτο ενέργεια… αγάπης!

Δείτε τη νέα διαφήμιση και στείλτε τη δική σας ενέργεια σε όλους εκείνους που φέτος δεν θα είναι κοντά σας: Protergia | Το εστιατόριο (youtube.com)

Γιατί στις γιορτές, η μόνη ενέργεια που χρειάζεσαι είναι αυτή των αγαπημένων σου.
Για όλες τις υπόλοιπες μέρες της χρόνιας, θα είναι εδώ η Protergia με αίσθημα ευθύνης, διαφάνειας και αξιοπιστίας.

Πάντα κοντά στους καταναλωτές, η Protergia φροντίζει να παρέχει έγκαιρη ενημέρωση με βάση όλες τις αλλαγές που προβλέπονται. Έτσι, καθώς από την 1η Ιανουαρίου 2024 αλλάζουν οι Συμβάσεις Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, σταματά για όλους τους Παρόχους Ηλεκτρικής Ενέργειας η ανακοίνωση των μηνιαίων τιμών την 20η ημέρα του προηγούμενου μήνα και ξεκινά ένα νέο ειδικό τιμολόγιο που έχει προβλεφθεί από το υπουργείο Ενέργειας.

Σας καλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Protergia για να ενημερωθείτε με απλό και κατανοητό τρόπο για όλες αυτές τις αλλαγές.

Στην Protergia, έχουμε ως κύριο στόχο να σας προσφέρουμε προγράμματα Ηλεκτρικής Ενέργειας που πιστεύουμε ότι ταιριάζουν με τις ανάγκες σας, έτσι και σε αυτή την περίπτωση έχουμε φροντίσει να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα ανταγωνιστικά προϊόντα σταθερής και κυμαινόμενης τιμής (για το μπλε, κίτρινο και πορτοκαλί τιμολόγιο) για να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες!

Με ενέργεια από το μέλλον και με ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση σας.

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 500 χιλιάδες παροχές σε ολόκληρη τη χώρα. Ο εξελιγμένος τρόπος που προσφέρουμε τα προϊόντα μας δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

http://www.youtube.com/watch?v=RYmwPQA97Gc

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε:

– καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 18311
– ακολουθήστε μας www.protergia.gr | Facebook | Instagram | YouTube
– επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Protergia

MYTILINEOS:
H Εταιρεία MYTILINEOS που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι βιομηχανική και ενεργειακή πολυεθνική εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών και EBITDA που ανέρχονται σε 6,3 δισ. ευρώ και 823 εκ. ευρώ αντιστοίχως και απασχολεί περισσότερους από 5.442 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επικεντρωμένη στην αειφορία, η MYTILINEOS έχει θέσει φιλόδοξους στόχους μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2), βάσει των δεικτών επίδοσης ESG για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Διακυβέρνηση, ενώ ήδη κατατάσσεται ως Leader για τις πρακτικές ESG στον δείκτη Morgan Stanley Capital International (MSCI) και έχει ενταχθεί στον δείκτη Dow Jones Sustainability (DJSI) Emerging Markets.
www.mytilineos.com | Facebook | Twitter | YouTube | LinkedIn

Αν δε θέλετε να λαμβάνετε πλέον Δελτία Τύπου και ενημερώσεις από την MYTILINEOS, κάντε κλικ εδώ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved