Dakota Johnson:«Χάλασε» κατά λάθος το πιο σέξι χαρακτηριστικό της

POP UP TEAM
/
17 Αυγούστου, 2019

H ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντακότα Τζόνσον δυσαρέστησε τους αμέτρητους θαυμαστές της με την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της. Ενα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της ομορφιάς της αποτελούσε για χρόνια το σήμα κατατεθέν της Ντακότα Τζόνσον. Kαι αυτό δεν είναι άλλο από το κενό στα δόντια της.

Dakota Johnson2

Ξαφνικά όμως εξαφανίστηκε και οι θαυμαστές της παρατήρησαν την αλλαγή στην εμφάνισή της. Η Ντακότα Τζόνσον έδωσε την δική της απάντηση στην εκπομπή «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον και ομολόγησε την αλλαγή που έκανε.

Μιλώντας στον παρουσιαστή, η Ντακότα Τζόνσον εξήγησε πως στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα με αυτή την αλλαγή στο πρόσωπό της και εξήγησε την διαδικασία με την οποία έγινε.

Dakota Johnson3

«Από τότε που ήμουν 13 ετών είχα μόνιμα σιδεράκια κολλημένα στο πίσω μέρος των δοντιών μου. Επειδή άρχισα να έχω πολλά προβλήματα με τον λαιμό μου πρόσφατα, η ορθοδοντικός μου αποφάσισε ότι ήταν καλή ιδέα να μου αφαιρέσει τα σιδεράκια για να δούμε εάν αυτό θα με βοηθούσε. Τελικά, το κενό στα δόντια έκλεισε από μόνο του και είμαι πραγματικά λυπημένη»είπε χαρακτηριστικά.

Για να καθησυχάσει τους θαυμαστές της, η 29χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι προσπαθεί να αποκτήσει και πάλι το σήμα κατατεθέν της ομορφιάς της ακολουθώντας και πάλι μια διαδικασία με σιδεράκια.

Η Ντακότα Τζόνσον ήταν ελάχιστα γνωστή στο Χόλιγουντ, περισσότερο ως κόρη των ηθοποιών Μέλανι Γκρίφιθ και Ντον Τζόνσον, μέχρι που επιλέχτηκε για το ρόλο της αθώας Αναστάζια στην ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι». Από τότε έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Dakota Johnson4

ΦΩΤΟ: EPA

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved