Την αναγνωρίζετε; Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα pop star

©Instagram/stikoudikaterin
POP UP TEAM
/
31 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα pop star. 

Κατερίνα Στικούδη

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Κατερίνα Στικούδη!

 Λίγα λόγια για την Κατερίνα Στικούδη

Το 2005 πήρε μέρος στα ελληνικά καλλιστεία, στα οποία και εξελέγη Μις Ελλάς. 

Έκανε κάποιες εμφανίσεις κάποιες εμφανίσεις στην σειρά του Ant1 «Έρωτας» και συμπαρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή του Star «La Sousourela», μαζί με τον Θέμη Μάλλη και την Ελεάννα Τρυφίδου. Έχει εμφανιστεί επίσης στις σειρές: «Τα κορίτσια του μπαμπά», «Η Πολυκατοικία», «Τ σόι σου» και «Αν Ήμουν Πλούσιος». Έχει επίση παίξει στις ταινίες: «Ο Θησαυρός» και «The Black Bachelor 4». Έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο στο μιούζικαλ «Annie» το 2019.

 Το 2009 κυκλοφορεί το πρώτο της κομμάτι με τίτλο «Τώρα» μαζί με το συγκρότημα LAVA. Κατά την διάρκεια της καριέρας της στο τραγούδι έχει κυκλοφορήσει πολλά επιτυχημένα τραγούδια, όπως: το «Εμμονή», το «6 Εκατομμύρια», το «Σενάριο», το «Ρετρό» και το «Rio». Έχει συνεργαστεί με τους: Νίκο Οικονομόπουλο, Έλλη Κοκκίνου, Σταμάτη Γονίδη, Βασίλη Καρρά και Γιάννη Πλούταρχο.

 Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Κατερίνα Στικούδη στις 24ης Νοεμβρίου του 2017. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Εκτός εποχής η φωτογραφία… Όμως από μικρή δεν ήθελα να γίνω νεράιδα… Και Ναι… Είμαι αυτή στα αριστερά…. Χα χα».

 

n

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας