Γεράσιμος Γεννατάς: «Έμεινα πέντε μήνες χωρίς δουλειά και είμαι ακόμα άνεργος»

©Youtube/ΕΡΤ Α.Ε.
POP UP TEAM
/
27 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Αλέξη Μπαρτζώκα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο MEGA, μίλησε για τον φόβο και την ανασφάλεια που τον κατέκλυζαν σε όλη τη μέχρι τώρα καλλιτεχνική του πορεία.

«Θα ήθελα να είμαι λιγότερο φοβισμένος στην πορεία μου. Είχα ένα περίεργο κράμα φόβου, ντροπής και ευγένειας. Νομίζω πως είμαι γενικά απαισιόδοξος ως άνθρωπος. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ένας καλός ηθοποιός, είμαι κάποιος που αναρωτιέται. Νομίζω ότι αυτός που είναι σίγουρος ότι είναι καλός ηθοποιός, δεν είναι».

«Ένα πράγμα που προσπαθώ να το εξηγήσω και γω είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ σινεμά. Ποτέ. Και μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή υπάρχουν συνάδελφοι μου που μέσα σε μια τριετία κάνουν 15 ταινίες και… είναι όλες ίδιες».

«Δεν μας δόθηκε ποτέ εξήγηση για το τέλος του «Έρωτα φυγά» από το OPEN. Ποτέ. Μείναμε πέντε μήνες χωρίς δουλειά και γω είμαι χωρίς δουλειά ακόμα. Επειδή δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που έβρισκαν αμέσως δουλειά και δεν «δουλεύω» το πρόσωπο μου και τη δημοσιότητα μου με αυτόν τον τρόπο, φοβάμαι ότι δεν ξέρω αν θα βρω δουλειά. Και αν δεν βρω δουλειά, δεν μπορώ να ζήσω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved