Γιατί όλοι λένε ότι η Lady Gaga είναι τρελά ερωτευμένη;

POP UP TEAM
/
28 Αυγούστου, 2019

Αυτό το κορίτσι κι αν έζησε πολλές αλλαγές στη ζωή της τον τελυταίο καιρό. Χώρισε έπειτα από δύο χρόνια σχέσης με τον Κριστιάν Καρίνο, ενώ όλοι περίμεναν τον γάμο τους και ακολούθησε η ιστορία της “σχέσης” της με τον ΜπράντλεΪ Κούπερ, με τους θαυμαστές και το κοινό να περιμένουν τη μεγάλη αποκάλυψη. .Ήρθε και ο χωρισμός του Μπράντλεϊ με την Ιρίνα Σάικ και οι φήμες περί έρωτα ανάμεσά τους αναζωπυρώθηκαν.

Τελικά, δύο περίπου μήνες μετά τον χωρισμό Κούπερ-Σάικ, η Lady Gaga “συνελήφθη” να ανταλλάσει τρυφερά φιλιά στη μέση του δρόμου, όχι όμως με τον Μπράντλεϊ, αλλά με τον Νταν Χόρτον. Και τώρα οι θαυμαστές της και τα gossip Μέσα της Αμερικής έχουν ξεσηκωθεί και μιλούν για τον μεγάλο έρωτα που ζει κα δεν αποκαλύπτει. Ο λόγος; Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram,αινιγματική, ρομαντική και πολλά υποσχόμενη.

Στη φωτογραφία μυρίζει ένα λευκό τριαντάφυλλο, πίσω από ένα βάζο με πολλά τριαντάφυλλα κάτω από το φως των κεριών. Τα σχόλια έπεσαν βροχή και τόλμησαν να τη ρωτήσουν ακόμα και αν είανι ερωτευμένη με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, κι αν εκείνος τη φωτογράφισε.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved