Ο Μάθιου Matthew McConaughey προσλήφθηκε ως καθηγητής σε κολλέγιο στο Τέξας

POP UP TEAM
/
29 Αυγούστου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους που θα εξηγούσε το γιατί οι κινηματογραφικές του επιλογές εσχάτως χαρακτηρίζονται από αδιαφορία στην καλύτερη των περιπτώσεων. Άλλωστε, το χρονικό σημείο που ξεκίνησε να διδάσκει στο Κολλέγιο Moody του Όστιν στο Τέξας ο Μάθιου ΜακΚόναχι, συμπίπτει με το χρονικό σημείο που οι ταινίες του έφευγαν σαν τη σκόνη στον άνεμο.

Από το 2015 ο Μάθιου ΜακΚόναχι κεφαλαιοποιεί την ανοδική ως τότε πορεία της καριέρας του και αποφασίζει να δώσει πίσω λίγη από τη γνώση που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια ως ηθοποιός. Έτσι, γίνεται συνεργάτης του καθηγητή και σκηνοθέτη Σκοτ Ράις στο Κολλέγιο Επικοινωνίας Moody που βρίσκεται τον τόπο καταγωγής και κατοικίας του ΜακΚόναχι.

Μέχρι και φέτος είχε έναν επικουρικό ρόλο και βρισκόταν εκεί για να παραδίδει μαθήματα εν είδει σεμιναρίων πάνω στο σενάριο και πώς γράφεται για τη μικρή ή την μεγάλη οθόνη. Από τη σεζόν που άρχισε σήμερα στα αμερικανικά κολλέγια και πανεπιστήμια, ο Μάθιου ΜακΚόναχι δεν θα είναι ένας εξωτερικός συνεργάτης, αλλά με κάθε επισημότητα καθηγητής της σχολής. Μάλιστα, έγινε αυτονόμηση του περιεχομένου διδασκαλίας του που ήταν ως τώρα ένας τομέας, μια κατεύθυνση ενός μαθήματος και θα αποτελεί ξεχωριστό μάθημα.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο ΜακΚόναχι έκανε όλα αυτά τα χρόνια αμισθί αυτή τη διδασκαλία και θα συνεχίσει να την κάνει με τους ίδιους όρους. Φαίνεται πάντως πως δεν έχει την κάψα να κυνηγήσει κάτι μεγάλο κινηματογραφικά αυτή την περίοδο της ζωής του. Του αρκεί να διδάσκει και να παράγει το δικό του ουίσκι.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved