Η Έμιλι Ρατακόφσκι πρότυπο έμπνευσης για τις γυναίκες στο USA TODAY

POP UP TEAM
/
30 Αυγούστου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Ναι είναι γεγονός ότι όταν ακούτε Έμιλι Ρατακόφσκι έρχονται στο μυαλό σας αποκαλυπτικές φωτογραφίες που η ίδια επιλέγει να αναρτά στο Instagram. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, τουλάχιστον τα τελευταία σχεδόν δυο χρόνια.

Το ακριβοπληρωμένο μοντέλο έχει εμφανίσει μια άλλη πλευρά του εαυτού της, που θεωρείται ότι δίνει ώθηση στις γυναίκες να πιστέψουν στον εαυτό τους. Μάλιστα, τα Μέσα της Αμειρκής θεωρούν ότι η Ρατακόφσκι είναι το πρότυπο που μπορεί να εμπνεύσει τα νέα κορίτσια.

Η Έμιλι είναι επιχειρηματίας, με τα δικά της brands όπως τα μαγιό InamoRata Swimsuits, αλλά και μία γυναίκα που θέλει να φέρει την αλλαγή: πριν λίγους μήνες κατέβηκε σε πορεία διαμαρτυρίας στην Ουάσινγκτον μαζί με την Έιμι Σούμερ όπου διαδήλωσαν κατά του Μπρετ Καβανό και συνελήφθησαν. Η φωτογραφία της με την αξύριστη μασχάλη, σύμβολο φεμινισμού στις μέρες μα, έκανε αίσθηση και συζητήθηκε.

Και τώρα ήρθε το εξώφυλλο, όχι για το μόντελινγκ, στο περιοδικό USA TODAY, που έκανε αφιέρωμα σε γυναίκες της ποπ κουλτούρας που αποτελούν πρότυπα δυναμισμού και την τοποθέτησε στη θέση του κεντρικού προσώπου.

Η ίδια μόλις σε μια φράση της στο σχόλιο της ανάρτησης της στο Instagram, δίνει το στίγμα όσων είπε στο τεύχος με τίτλο Empowering Female Leaders.

«Ως γυναίκα μαθαίνεις να αμφισβητείς τα πάντα και να δρας σαν οι άλλοι – ειδικά οι άντρες σε μια τέτοια βιομηχανία – να γνωρίζουν περισσότερα από σένα. Αυτό που έμαθα τα τελευταία 2 και κάτι χρόνια είναι ότι όλοι προσποιούνται κάτι άλλο μέχρι να τα καταφέρουν και οτιδήποτε δεν γνωρίζεις μπορείς να το μάθεις».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved