Ρενέ Ζελβέγκερ: Το Χόλιγουντ με διέλυσε, δεν ήμουν υγιής

POP UP TEAM
/
5 Σεπτεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Η Ρενέ Ζελβέγκερ έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό New York όπου μίλησε για την καριέρα της, το διάλειμμα από το Χόλιγουντ μεταξύ 2010 και 2016 ενώ είπε πόσο την στεναχώρησαν τα αρνητικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση.

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, επανέρχεται στο Χόλιγουντ ως πρωταγωνίστρια της βιογραφικής ταινίας για την Τζούντι Γκάρλαντ. Και έχει μεταμορφωθεί ξανά. Εξήγησε ότι αποφάσισε να εξαφανιστεί για κάποια χρόνια γιατί δεν ήταν υγιής, δεν φρόντιζε τον εαυτό της και ζούσε μόνο ως δημόσιο πρόσωπο, χωρίς προσωπική ζωή. Το Χόλιγουντ τη διέλυσε, εξηγεί.

Το 2014 μια εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί πυροδότησε φήμες για πλαστικές επεμβάσεις που την είχαν παραμορφώσει και τα ΜΜΕ άρχισαν να ασχολούνται με μανία μαζί της. Η ίδια εξήγησε ότι αυτό την τσάκισε, την στεναχώρησε πάρα πολύ.

Για τον νέο ρόλο της ως Τζούντι Γκάρλαντ η Ζελβέγκερ έκανε δεκάδες ώρες μαθήματα μουσικής και χορού, μάθαινε και διάβαζε για τη γυναίκα-θρύλο που έγινε γνωστή με τον ρόλο της ως Ντόροθι στο «The Wizard of Oz».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved