Ξανά για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο James Franco

POP UP TEAM
/
5 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Ήταν Σεπτέμβριος του 2017 όταν ξέσπασε το μεγάλο κύμα, το μεγάλο σκάνδαλο με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις ισχυρών ανδρών του Χόλιγουντ προς αρκετές γυναίκες της βιομηχανίας. Τώρα είναι Οκτώβριος του 2019 και μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά από ένα νέο κύμα. Κι αυτό γιατί μετά τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, είναι η σειρά του Τζέιμς Φράνκο να βρεθεί στο στόχαστρο.

Να ξαναβρεθεί, για την ακρίβεια, αφού και το 2017 και το 2018 τον είχαν κατηγορήσει για τις πρακτικές του στα γυρίσματα της σειράς The Deuce. Τώρα είναι δύο μαθήτριες του στη σχολή υποκριτικής που δίδασκε, οι οποίες κατέθεσαν αγωγή εναντίον του. Μια αγωγή που θα δικαστεί στο Λος Άντζελες και τον κατηγορεί ότι από το 2014 μέχρι το 2017, προσπάθησε να έρθει σε επαφή με αρκετές κοπέλες που θαύμαζαν το ταλέντο του.

Οι δύο κοπέλες αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο Τζέιμς Φράνκο επιχειρούσε να τις εκβιάσει για να συνευρεθούν μαζί του. Τους ζητούσε 750 δολάρια για να συμμετέχουν σε masterclass σεξουαλικών σκηνών. Εκεί θα έπρεπε να είναι ημίγυμνες ή εντελώς γυμνές. Όσες συμμετείχαν σε αυτά, τους δινόταν η ψεύτικη υπόσχεση πως θα πάρουν ρόλο στις ταινίες ή τις σειρές που ήταν ο Φράνκο.

Με την αγωγή τους, οι δύο κοπέλες κατηγορούν για 4 παραβάσεις τον Φράνκο και τους συνεργάτες του στη σχολή, ενώ ζητούν να καταστραφεί όποιο υλικό βρίσκεται στην κατοχή τους και τις δείχνει σε γυμνές στιγμές.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved