Ο Τζάστιν Μπίμπερ αγόρασε πανάκριβες εξωτικές γάτες προκαλώντας έντονες αντιδράσεις

POP UP TEAM
/
7 Οκτωβρίου, 2019

Mε ένα “suck it” και τη συμβουλή να ασχοληθεί με σημαντικά προβλήματα απάντησε ο Τζάστιν Μπίμπερ στην οργάνωση Peta που τον κατέκρινε για τις πανάκριβες γάτες που αγόρασε. 

Αφορμή για τη διαμάχη που ξέσπασε είναι οι νέες γάτες του Μπίμπερ, που σύμφωνα με το Hollywood Reporter κόστισαν στον τραγουδιστή 35.000 δολάρια. Οι γάτες ονομάζονται Sushi και Tuna και απέκτησαν ήδη δικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Οι γάτες ράτσας Savannah είναι στην ουσία μια διασταύρωση ανάμεσα σε οικόσιτες γάτες και άγριες αφρικανικές γάτες Serval. Η Peta κατηγόρησε τον πόπσταρ ότι με την αγορά τους «τροφοδοτεί την επικίνδυνη ζήτηση για υβριδικές γάτες» και πως θα έπρεπε να έχει προτιμήσει την υιοθεσία, για να δώσει το καλό παράδειγμα. Μια εκπρόσωπος της οργάνωσης είπε πως οι εκατομμύρια φανς του Μπίμπερ θα είχαν παραδειγματιστεί αν αντί να πληρώσει μια περιουσία για σπάνιες γάτες, υιοθετούσε κάποιες από κέντρο διάσωσης. 

Όμως ο Τζάστιν κάθε άλλο παρά συμφώνησε και πέρασε στην αντεπίθεση με το πρώτο του ποστ να είναι το περιβόητο «Peta can suck it».

 1554078 bieber peta 3 1200a

Στη συνέχεια κάλεσε την Peta να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση θεμάτων όπως η «λαθροθηρία και η κακοποίηση ζώων». «Σας ενοχλεί που ήθελα ένα συγκεκριμένο είδος γάτας; Ποτέ δεν είχατε ενοχληθεί όταν πήρα τον σκύλο μου τον Όσκαρ, και δεν ήταν σκύλος που είχε διασωθεί. Κάθε ζώο που παίρνουμε πρέπει να είναι από καταφύγιο;». «Πιστεύω στην υιοθέτηση, αλλά επίσης πιστεύω ότι υπάρχουν προτιμήσεις και για αυτό υπάρχουν οι εκτροφείς», πρόσθεσε. 

1554077 bieber peta 2 1200 

Η Peta πάντως επιμένει πως ο Μπίμπερ θα έπρεπε να «σκεφτεί πιο ώριμα» – έτσι ανταπάντησε στα σχόλια του τραγουδιστή μια εκπρόσωπός τους. Σχετικά με το “suck it”, είπαν πως αυτή είναι μια έκφραση που θα ταίριαζε στην κατάσταση που βιώνουν εκατομμύρια ζώα που εγκαταλείφθηκαν και που χάνουν τη ζωή τους σε κλουβιά γιατί ο κόσμος δεν τα υιοθετεί.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved