Ο άτακτος James Franco κατηγορείται ξανά για σεξουαλική παρενόλχηση

POP UP TEAM
/
14 Οκτωβρίου, 2019

Νέες σκοτούρες για τον Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος δέχτηκε κατηγορίες για σεξουλική παρενόχληση – κάτι το οποίο δεν συμβαίνει πρώτη φορά στην περίπτωση του 41χρονου ηθοποιού.

Μαθήτριες από τη σχολή υποκριτικής που διατηρούσε μέχρι πριν από δύο χρόνια, και συγκεκριμένα οι Η Sarah Tither-Kaplan και η Toni Gaal τον κατηγόρησαν ότι τις εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, κατέθεσαν αγωγή εναντίον του 41χρονου ηθοποιού αλλά και τους συνεργάτες του κατηγορώντας τους ότι είχαν απρεπή συμπεριφορά απέναντί τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα δικαστικά έγγραφα, οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι αυτή η συμπεριφορά επαναλαμβανόταν και εντός και εκτός μαθήματος.

Η Tither-Kaplan ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός απομάκρυνε τους σωματοφύλακές του ενώ γίνονταν γυρίσματα μιας σκηνής στοματικού σεξ για την ταινία The Long Home. Δύο άλλες πρώην μαθήτριές του ισχυρίστηκαν ότι θύμωνε στα γυρίσματα όταν δεν δέχονταν να γυρίσουν σκηνές τόπλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014 η Λούσι Κλοντ, μια έφηβη από τη Σκωτία, είχε διασύρει δημόσια τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο διαρρέοντας μηνύματα ανάμεσά τους, φωτογραφίες του που της έστελνε, καθώς και την πρόταση που της έκανε να βρεθούν σε ξενοδοχείο!

Ο James Franco, σε ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του, Michael Plonsker, αρνείται κάθε κατηγορία. Μάλιστα, προτίθεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να ζητήσει αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved