Η πρώην του Jeremy Renner τον κατηγορεί για γυμνές φωτογραφίες και απόπειρα αυτοκτονίας

POP UP TEAM
/
17 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Η Σόνι Πατσέκο εξέθεσε τον Τζερεμί Ρενέρ στον δικαστικό επιμελητή που θα αποφασίσει ποιος θα πάρει την κηδεμονία της κόρης τους.

Πριν από 6 χρόνια ο 42χρονος Τζέρεμι Ρενέρ γνώρισε την 22χρονη Σόνι Πατσέκο. Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, έκαναν μια κόρη. Ο γάμος κράτησε μέχρι το 2017. Τότε χώρισαν και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Πέραν των οικονομικών διεκδικήσεων, υπήρχε το ζήτημα του ποιος θα κρατήσει το παιδί. Η κόντρα τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Κι είναι μια κόντρα που συνεχίζεται με σκληρό τρόπο και εις βάρος της 6χρονης κόρης τους. Αυτό γιατί τόσο η Πατσέκο όσο και ο Hawkeye των Avengers, έχουν περάσει σε προσωπικές επιθέσεις και δεν αποτελούν την καλύτερη εικόνα για το παιδί τους.

Αυτή τη φορά είναι η Πατσέκο που υπερέβη τα εσκαμμένα. Ο Τζερεμί Ρενέρ την κατηγορεί, σύμφωνα με το TMZ, ότι έδωσε γυμνές φωτογραφίες που της είχε στείλει όταν ήταν μαζί, στον δικαστικό επιμελητή που ερευνά την υπόθεσή τους. «Το έκανε για να με ξεφτιλίσει, αλλά απέκρυψε πως εκείνη ξεκίνησε την ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών» ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου του ο 48χρονος ηθοποιός.

Και δεν μένει μόνο στην υπεράσπιση του. Κατηγορεί επιπλέον την Πατσέκο ότι είναι σεξομανής, ότι έχει διαρρεύσει προσωπικές φωτογραφίες της νταντάς του παιδιού τους κι ότι φτιάχνει γλυπτά ερωτικής φύσεως, εκθέτοντας το παιδί σε πορνογραφικές εικόνες.

Από την άλλη, η Πατσέκο έχει μια εξίσου βαρύτατη κατηγορία. Υποστηρίζει ότι μια φορά ο Ρενέρ είχε βάλει ένα όπλο στο στόμα του και απείλησε να αυτοκτονήσει. Τελικά δεν το έκανε και πυροβόλησε το ταβάνι, την ώρα που κοιμόταν η κόρη τους.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved