Sharon Stone: Μου έλεγαν ότι είχα λάθος σώμα, στα 40 δεν με ήθελε κανείς

POP UP TEAM
/
23 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Οσο ιδανική κι αν φαίνεται η ζωή της, ο δρόμος προς την επιτυχία και τη δόξα δεν ήταν πάντοτε στρωμένος με ροδοπέταλα για την πανέμορφη 61χρονη Σάρον Στόουν, η οποία μίλησε περιοδικό Allure.

Εκεί, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε τον απόλυτο αποκλεισμό από το Χόλιγουντ, αλλά και τη δυσκολία της να βρει σύντροφο – όσο κι αν αυτό ακούγεται εντελώς παράλογο.

Με αφορμή την ταινία «Basic Instinct» που έκανε πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου του 1992 και τον ρόλο που την έκανε παγκοσμίως διάσημη είπε ότι η επιτυχία του οφείλεται στο ότι «έγινε ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε να γίνει, επειδή κατανόησε όλους τους φόβους και τις ανησυχίες και την εποχή της αλλαγής της δύναμης των γυναικών. Αμφιβάλλω ότι θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε μορφή του εντυπωσιασμού που είχε εκείνη την εποχή» πρόσθεσε.

 89788080

«Όταν ήμουν νεότερη, όλοι μου έλεγαν τι ήταν λάθος στο σώμα μου» λέει η σταρ και προσθέτει: «Όταν πήρα τον ρόλο για το «Βασικό Ένστικτο», προσέλαβαν έναν make up artist που μου έβαζε κιλά από makeup κάθε μέρα και κάθε μέρα πήγαινα στο τροχόσπιτο και έκανα ντεμακιγιάζ. Αλλά δεν μου επέτρεπαν να διαλέγω εγώ τον makeup artist μου, ούτε έγραψαν το όνομά μου ψηλά στην αφίσα της ταινίας», είπε.

789879880

Μιλώντας για την αγαπημένη της ηλικία, είπε πως ήταν τα 40 της, παρά τις δυσκολίες που βίωσε τότε.

«Στα 40 μου όλα ήταν τόσο όμορφα. Δεν μπορούσα να εργαστώ, γιατί οι γυναίκες, όταν γίνονταν 40, δεν τους προσέφεραν δουλειές στο Hollywood. Ήμουν μια μητέρα με τρία όμορφα μικρά αγόρια. Ανάρρωνα από εγκεφαλικό επεισόδιο και βρισκόμουν στα δικαστήρια για την κηδεμονία του μεγαλύτερου παιδιού μου.

Αλλά είχε κάτι υπέροχο αυτή η περίοδος με όλες αυτές τις προκλήσεις. Και παρότι κανείς δεν ήθελε να βγει ραντεβού μαζί μου- κανείς δεν θα ήθελε μια γυναίκα που είχε τρία παιδιά – ήταν μια περίοδος συμφιλίωσης και αλλαγής και μια περίοδος που κατάλαβα τον εαυτό μου. Ήταν η περίοδος της μεγαλύτερης μου αλλαγής, αλλά και ταυτόχρονα η περίοδος που πίστευα ότι ήμουν πιο όμορφη από ποτέ».

Η Stone χρειάστηκε επτά χρόνια για να ανακάμψει από το εγκεφαλικό που τη χτύπησε για πρώτη φορά το 2001, ενώ και στο παρελθόν έχει δηλώσει πως αντιμετώπισε «άγρια κακομεταχείριση» στη θεραπεία της, από το Hollywood, κατηγορώντας τους ανθρώπους της βιομηχανίας για «βάναυση κακία».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved