To δράμα του Brad Pitt και της κόρης του Σάιλο: 1.352 μέρες μακριά

POP UP TEAM
/
3 Δεκεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους, το διαζύγιό τους δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και τώρα φαίνεται ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί εξακολουθούν να έχουν διαμάχες σχετικά με το πού θα περάσουν τα παιδιά τους τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Μία πηγή απο την οικογένεια μίλησε στο New Idea λέγοντας ότι οι δύο σταρ του Χόλιγουντ «σκοτώνονται» για το ποιος θα περάσει τις γιορτές με τη 13χρονη βιολογική κόρη τους Σάιλο, η οποία λατρεύει τον πατέρα της και της λείπει πολύ.

«Ο Μπραντ Πιτ είναι εξοργισμένος με την Αντζελίνα Τζολί επειδή τον εμποδίζει να δει τη Σάιλο» ανέφερε άνθρωπος της οικογένειας. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Τζολί εμποδίζει τον Πιτ από το να περνάει χρόνο με τα παιδιά του.

shiloh nouvel jolie pitt angelina jolie and zahara marley news photo 1570484423

Μάλιστα, οι συνεχιζόμενες εντάσεις του ζευγαριού σχετικά με τη επιμέλεια των παιδιών αποκαλύφθηκαν τον περασμένο μήνα, όταν η Αντζελίνα παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι ο Πιτ την εμποδίζει να φύγει για να ζήσει στο εξωτερικό με τα παιδιά τους μόνιμα, μέχρι αυτά να ενηλικιωθούν.

Φαίνεται πως ο Πιτ έχει την πολύ στενή σχέση με την Σάιλο, αλλά δεν τα πάει άσχημα και με τα αδέλφια της Παξ 15 ετών, Ζαχάρα 14 ετών και τα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ 11 ετών.

Και φέτος η Σάιλο περίμενε πώς και πώς να περάσει τις γιορτές με τον πατέρα της. Ωστόσο, φαίνεται ότι ίσως να μην πραγματοποιηθεί το όνειρό της, καθώς η μαμά της δεν θέλει να δεθεί με τον πατέρα της και το περιβάλλον του.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, ο Μπραντ Πιτ και η Σάιλο έχουν διατηρήσει τις καλύτερες σχέσεις μετά τον χωρισμό τον Σεπτέμβριο του 2016.

Μπαμπάς και κόρη μιλούν καθημερινά στο facetime, και η Σάιλο έχει φτάσει σε σημείο να θέλει να φύγει από το σπίτι για να μείνει μαζί του.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved