Όπως είπε η ταλαντούχα ηθοποιός, μιλώντας στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο διάσημος ηθοποιός και σεναριογράφος της είχε προτείνει να παίξει την Ντάλια, την οποία τελικά υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία η Σμαράγδα Καρύδη.

Η Κάτια Δανδουλάκη, που φέτος απολαμβάνουμε στις «Αγριες Μέλισσες», αρνήθηκε γιατί είχε κλείσει να πρωταγωνιστήσει στην πετυχημένη σειρά του Mega, «Βέρα στο Δεξί».

όπως είπε στη συνέντευξη: «Εκεί ομολογώ ότι έσκασα, γιατί ήθελα πολύ να κάνω κωμωδία», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, όταν είπε το «όχι». 

Έχει τύχει να σου προτείνουν να παίξεις σε ένα σίριαλ, να μην το κάνεις γιατί δεν το πίστευες τόσο πολύ και τελικά να γνωρίσει τεράστια επιτυχία;

Όχι. Αυτό που μου έτυχε ήταν να συμφωνήσω να είμαι στο «Βέρα στο δεξί» και την επόμενη μέρα να έρθει ο Καπουτζίδης και να μου προτείνει τον ρόλο της Ντάλιας στο «Παρά πέντε». Εκεί ομολογώ ότι έσκασα, γιατί ήθελα πολύ να κάνω κωμωδία. Και παρόλο που είχα κλείσει σε άλλη δουλειά, είπα στον Γιώργο να μου στείλει το σενάριο για να του πω την άποψή μου. Μόλις το διάβασα, του είπα αμέσως ότι το «Παρά πέντε» θα πάει χρόνια. Ήμουν σίγουρη ότι θα έκανε τεράστια επιτυχία. Αλλά δεν μετάνιωσα ποτέ για το «Βέρα στο δεξί», γιατί μου προσέφερε πολλά η συμμετοχή μου σε αυτή τη σειρά.