Η Τζένιφερ Ανιστον σε μια σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της

POP UP TEAM
/
28 Δεκεμβρίου, 2019

Χριστούγεννα με τον πατέρα της έκανε η Τζένιφερ Άνιστον και επέλεξε να ανεβάσει στο Instagram δυο φωτογραφίες, την πρώτη με τον πατέρα της σε νεαρή ηλικία και τη δεύτερη όπως είναι σήμερα. 

Η μητέρα της Άνιστον πέθανε το 2016 και μάλιστα όπως είχε αποκαλυφθεί μητέρα και κόρη δεν είχαν καλές σχέσεις. Η μητέρα της Νάνσι Ντόου την αποκλήρωσε λίγο πριν πεθάνει. Οι σχέσεις τους είχαν «παγώσει» το 1999, όταν η μητέρα της εξέδωσε ένα βιβλίο στο οποίο περιέγραφε με εξονυχιστικές λεπτομέρειες τη ζωή της διάσημης κόρης της.

«Ποτέ δεν ήμουν κοντά με την ασυγχώρητη μητέρα μου. Ήταν πάντα πολύ κριτική μαζί μου. Επειδή εκείνη υπήρξε μοντέλο, ήταν εντυπωσιακή, υπέροχη. Εγώ πάλι δεν ήμουν. Ποτέ δεν υπήρξα!» είχε δηλώσει στο «Hollywood Reporter», η Τζένιφερ.

Ο ελληνικής καταγωγής και επίσης ηθοποιός πατέρας της, Τζον Άνιστον ή Γιάννης Αναστασάκης κατά το ελληνικότερον, από το 1985 έπαιζε το ρόλο του Βίκτορ Κυριάκης στην καθημερινή σαπουνόπερα του ΝΒC «Days of Our Lives». Καθώς ο μπαμπάς λοιπόν δεν επιθυμούσε για την κόρη του να βαδίσει στα βήματά του και να γίνει ηθοποιός, της έδωσε την εξής συμβουλή όταν ήταν μικρότερη: «Δεν θέλω να ραγίσει η καρδιά σου, η απόρριψη είναι σκληρή. Σε παρακαλώ πολύ, μην το κάνεις. Κάνε κάτι άλλο. Γίνε δικηγόρος».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved