H εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου παίρνει μέρος σε ριάλιτι μόδας

POP UP TEAM
/
6 Ιανουαρίου, 2020

Είναι κόρη της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και του γιου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρου. Μοντέλο, influencer, έχει ήδη συνεργαστεί με σχεδιαστές του εξωτερικού και η ίδια δηλώνει «real life Bardie».

Ο λόγος για την Κιάρα Μαρκέζη, η οποία θα ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks».

Κι αν κάτι σας θυμίζει, η Κιάρα Μαρκέζη είναι η κοπέλα που στις οντισιόν του Next Top Model του 2018 είχε «κοπεί» από τους κριτές για τα τατουάζ που είχε.

Όπως είχε πει τότε η Κιάρα Μαρκέζη:

«Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ.

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου… Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος. Είναι κοριτσάκια που έχουν όνειρα να γίνουν μοντέλα».

Στο βιογραφικό της η Κιάρα Μαρκέζη έχει πάντως συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί να τη δει κανείς σε ανατρεπτικές και σέξι πόζες.

Τι ξέρουμε για τον τρίτο κύκλο του My Style Rocks

Αντίστροφη μέτρηση για τον τρίτο κύκλο του «My Style Rocks» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13/1.

Το νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας θα παρουσιάσει η Κατερίνα Στικούδη, ενώ στην επιτροπή θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ελενα Χριστοπούλου.

Μέχρι στιγμής, έχουν οριστικοποιηθεί κάποιες συμμετοχές, ενώ τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής της δωδεκάδας.

Ωστόσο, τέσσερις παίκτριες έχουν ήδη «κλειδώσει».

Πρόκειται για την αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν νικήτριας του περσινού «GNTM», Μαρία Καζαριάν, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, που είχε πάρει μέρος πριν πολλά χρόνια στο «Next Top Μodel» και στο «Nomads 2», η κολλητή φίλη και συνεταίρος της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, ενώ το τέταρτο πρόσωπο είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved