Η Μέγκαν στην πρώτη της εμφάνιση μετά το Megxit, ενώ όλοι στο παλάτι είναι όλοι άνω – κάτω

POP UP TEAM
/
15 Ιανουαρίου, 2020

H… ξεπαγιασμένη Μέγκαν στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση στον Καναδά, ενώ όλοι στο παλάτι είναι όλοι άνω – κάτω.

Την ώρα που το παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας βρίσκεται σε αναβρασμό προσπαθώντας να βρει μια λύση στο Megxit, η Μέγκαν Μαρκλ αφού κατάφερε αυτό που ήθελε συνεχίζει τη ζωή της κανονικά.

Απαλαγμένη από τα βάρη και τις υποχρεώσεις του παλατιού, χωρίς κάμερες και φωτογράφους, έκανε την πρώτη της επίσκεψη σε κέντρο γυναικών για να τις στηρίξει. 

megjpg 

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει ότι θα συνεχίσει τη φιλανθρωπική δράση της, με το δικό της πρόγραμμα και τους δικούς της ρυθμούς.

 Η πανέξυπνη κίνηση της Μέγκαν, ήταν ένα διπλό μήνυμα: ένα προς το παλάτι για να τους δείξει ότι δεν κρύβεται, συνεχίζει να κάνει αυτό που της έμαθαν εκεί και το δεύτερο προς τον Καναδά, προκειμένου να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου. 

harjpg

 

Ο Καναδάς διέψευσε τον βρετανικό Τύπο

Θυμίζουμε ότι χθες, η κυβέρνηση του Καναδά διέψευσε δημοσίευμα ότι πρωθυπουργός του Καναδά συμφώνησε ότι οι φορολογούμενοι στη χώρα του θα πρέπει να πληρώσουν για την προστασία των Σάσεξ το διάστημα που θα διαμένουν στη χώρα του, η καναδική κυβέρνηση έλαβε αποστάσεις.

Και για γλιτώσει το δεύτερο μέτωπο επιθέσεων στον Καναδά και το κόστος που ίσως προκύψει για τους πολίτες της χώρας, η Μέγκαν έπιασε αμέσως δουλειά για να τους κερδίσει και να την θεωρήσουν ως έναν άνθρωπο που θα σταθεί δίπλα σε πολίτες που έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα στις γυναίκες που έχουν βιώσει άσχημες καταστάσεις.

Γιαυτό και ο πρώτος σταθμός της σόλο περιοδείας της χωρίς τη σφραγίδα του παλατιού ήταν το Downtown Eastside Women’s Center στο Βανκούβερ.

Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή χρειάζονται άλλου είδους υποστήριξη.

Μάλιστα, οι γυναίκες του κέντρου ανέβασαν φωτογραφία τους με τη Μέγκαν Μαρκλ στο facebook.

Νωρίτερα οι παπαράτσι είχαν «συλλάβει» την Μέγκαν να επιβιβάζεται σε υδροπλάνο, σε περιοχή πολύ κοντά στην αξίας 14 εκατομμυρίων λιρών έπαυλη του Βανκούβερ, όπου εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων, μαζί με τον οκτώ μηνών γιο τους, Αρτσι.

Ντυμένη απλά και χαμογελαστή, η Μέγκαν εμφανίστηκε φορώντας ζεστό μαύρο κολάν, μπεζ πουλόβερ, καφέ μπότες και ένα χακί μπουφάν Barbour με κουκούλα για να αντιμετωπίσει το τσουχτερό κρύο του Καναδά.

Οι τελευταίες εξελίξεις του Megxit

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η Μέγκαν Μαρκλ υπέφερε από κρίσεις άγχους κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βρετανία και ήταν ένας από τους λόγους που δραπέτευσε.

Παράλληλα, η Μέγκαν ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν την απέκλεισε από τη σύσκεψη του Σάντριγχαμ γιατί υπήρξαν φόβοι ότι η συνομιλία θα μπορούσε να υποκλαπεί αλλά κυρίως γιατί η ίδια είπε ότι άφησε στον Χάρι τον χειρισμό της κατάστασης.

Την ίδια ώρα, το παλάτι εργάζεται πυρετωδώς για να λύσει όλες τις παραμέτρους του Megxit καθώς η βασίλισσα ζήτησε το θέμα να έχει λήξει μέσα στις επόμενες ημέρες, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

 

Mε πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved