Σάσεξ για την παραποίηση φωτογραφίας της Κέιτ : «Αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν κάνει το ίδιο θέμα θα είχαν εξοντωθεί»

The Prince and Princess of Wales / ©Χ @KensingtonRoyal
POP UP TEAM
/
13 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Χθες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραδέχτηκε ότι επεξεργάστηκε το πορτρέτο που κυκλοφόρησε από το παλάτι του Κένσινγκτον την Ημέρα της Μητέρας και ζήτησε συγγνώμη “για κάθε σύγχυση” που προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία.

Αν και μια πηγή ισχυρίζεται ότι η “φρικτή προσοχή της Meghan στη λεπτομέρεια” δεν θα μπορούσε ποτέ να επιτρέψει μια τέτοια γκάφα, αυτό σαφώς δεν ίσχυσε το 2019, όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κατηγορήθηκαν ότι έκαναν Photoshop στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς τους.

Στην πρώτη επίσημη εικόνα που κυκλοφόρησε μετά την “προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά” της Κέιτ στις 16 Ιανουαρίου, η MailOnline εντόπισε δεκαέξι ξεχωριστές επεξεργασίες, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων με το φερμουάρ του τζιν και το δεξί χέρι της πριγκίπισσας – εν μέσω ισχυρισμών ότι η φωτογραφία έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία.

Ενώ η εικόνα έχει έκτοτε προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα, μια στενή πηγή προσκείμενη στους Χάρι-Μέγκαν δήλωσε στο Page Six ότι το ζευγάρι θα “είχε εξολοθρευτεί” για το ίδιο ατόπημα και ότι απλά “δεν είναι ένα λάθος που θα έκανε ποτέ η Μέγκαν”.

Η πηγή δήλωσε: «Αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ το ίδιο θέμα θα είχαν εξοντωθεί. Οι ίδιοι κανόνες δεν ισχύουν και για τα δύο ζευγάρια. ‘Αυτό δεν είναι ένα λάθος που θα έκανε ποτέ η Meghan … έχει οξύ μάτι και φρικιαστική προσοχή στη λεπτομέρεια».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved