2 εκατ. ευρώ παίρνει η Ελένη Μενεγάκη από τον Alpha

POP UP TEAM
/
2 Φεβρουαρίου, 2020

Το ιλιγγιώδες ποσό των 2 εκατ. ευρώ φαίνεται πως λαμβάνει η Ελένη Mενεγάκη από τον Alpha, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που αποχωρεί το καλοκαίρι όχι μόνο από τον Alpha αλλά και από την Ελλάδα, έχει ετήσιες απολαβές που προσεγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ, μαζί με τις χορηγίες από τους διαφημιζόμενους στην εκπομπή της.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη λήγει στα τέλη Ιουλίου του 2020, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με το παρασκήνιο μιας πιθανής μεταγραφής σε ένα άλλο κανάλι, ή μιας βραδινής εκπομπής στο κανάλι του Alpha.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια είχε ενημερώσει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού ότι αυτή θα είναι η τελευταία της χρονιά στον Alpha.

Όπως υποστήριξε το «Πρώτο Θέμα» σε δημοσίευμά του, στα σχέδιά της είναι ένα ταξίδι στην Αμερική τον Οκτώβριο, μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο της Άγγελο Λάτσιο που θα πραγματοποιήσει τις σπουδές του εκεί.

Η Ελένη, που εδώ και 26 χρόνια τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ειδικά στα γυναικεία κοινά, φαίνεται πως αλλάζει σελίδα στη ζωή της, αφήνοντας πίσω την τηλεόραση. Άραγε για πάντα;

elenimenegaki copy 1

Η πορεία της

Η τηλεοπτική καριέρα της ωραίας Ελένης ξεκίνησε από το Mega το 1990 και την εκπομπή «Πρωινό Κοκτέιλ» όπου είχε εμφανιστεί ως μοντέλο στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Δυο χρόνια μετά την βλέπουμε στη «Mega Banca» με τον Γιώργο Πολυχρονίου, ενώ το 1994 την βλέπουμε σε ρόλο ηθοποιού στο «Πάτερ Ημών» του ΑΝΤ1 και λίγους μήνες αργότερα στο «τιμόνι» του «Πρωινού καφέ».

Το 2005 η Ελένη Μενεγάκη παίρνει την μεγάλη απόφαση και αφήνει τον ΑΝΤ1 για τον Alpha όπου έχει ήδη πάει ο σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος.

Το 2011 η Ελένη Μενεγάκη παίρνει άλλη μια μεγάλη απόφαση για την καριέρα της. Εγκαταλείπει την πρωινή ζώνη και μεταφέρεται το μεσημέρι, όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα.

 

Με πληροφορίες από το thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved