Χάρι και Μέγκαν περνούν στην αντεπίθεση: “Η λέξη Royal δεν ανήκει στην Ελισάβετ”

POP UP TEAM
/
23 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ, έδωσαν τη δική τους απάντηση, μέσα από τον ιστότοπο sussexroyal.com, στο αίτημα της Ελισάβετ να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις λέξεις Sussex Royal στις δραστηριότητές τους.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, “δεν ανήκει στη βασίλισσα η λέξη Royal” και κακώς εκείνη απαιτεί να την εγκαταλείψουν. Στη νέα ανακοίνωσή τους επανέλαβαν τη δέσμευσή τους ότι θα σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν μετά την άνοιξη του 2020.

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από εβδομάδες συνομιλιών μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σχετικά με τον τρόπο που θα παρουσιάζονται στον κόσμο, στο μέλλον. “Συμφωνήθηκε ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός τους, όταν ανακοινωθεί επισήμως αυτήν την άνοιξη, δεν θα ονομάζεται Sussex Royal Foundation”, γνωστοποίησε μια εκπρόσωπος τύπου του ζευγαριού. “Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν προτίθενται να χρησιμοποιούν το SussexRoyal σε οποιοδήποτε πεδίο μετά την Άνοιξη του 2020”. Την παρούσα στιγμή, ο Χάρι και η Μέγκαν χρησιμοποιούν εκτενώς το συγκεκριμένο μπραντ.

Ο ιστότοπός τους ονομάζεται sussexroyal.com και είχαν αιτηθεί να κατοχυρώσουν ως εμπορικό σήμα τις φράσεις Sussex Royal και Sussex Royal Foundation για χρήση τους σε βιβλία, γραφική ύλη, ενδύματα όπως πιτζάμες και κάλτσες, φιλανθρωπικές εκστρατείες.

Εκτός από την επίσημη ενημέρωση της εκπροσώπου του ζευγαριού, υπάρχει και μια αλλαγή στο επίσημο site τους, το sussexroyal.com

e76ab15256f34d449ff1aef560992eb2

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας έχουν προσθέσει μια ενότητα στην σελίδα τους, στην οποία επιμένουν πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τον τίτλο αλλά επιλέγουν να μην το κάνουν είτε στην Βρετανία, είτε στο εξωτερικό, παρόλο που όπως σημειώνουν, η λέξη αυτή δεν… ανήκει στην Ελισάβετ!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved