Η Αν Χάθαγουεϊ πουλάει το απίστευτο διαμέρισμα της στο Μανχάταν

POP UP TEAM
/
27 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

«Μπείτε» εντός του σπιτιού με μια σειρά υπέροχων φωτογραφιών.

Στα 3.495.000 δολάρια ανέρχεται το πολυτελές ρετιρέ της Αν Χάθαγουεϊ και του συζύγου της Ανταμ Σούλμαν, ηθοποιού και σχεδιαστή κοσμημάτων, που βρίσκεται στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και διατίθεται προς πώληση. Το σπίτι σταμάτησε πλέον να εξυπηρετεί το ζευγάρι μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, καθώς διαθέτει μόνο δύο υπνοδωμάτια. Μια σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών μας εισάγει στα άδυτα του υπέροχου αυτού διαμερίσματος.

anha55

Η Χάθαγουεϊ και η σύζυγός της αγόρασαν το σπίτι το 2016. Το ανακαίνισαν με την βοήθεια της εταιρείας Gramercy Design, δίνοντας στην νεο- γεωργιανή του αρχιτεκτονική πιο μοντέρνες «πινελιές». Πρόκειτε για ένα σοφιστικέ διαμέρισμα, στο οποίο η προηγμένη τεχνολογία – όπως το κρυφό σύστημα ηχείων, ο κλιματισμός, τα θερμαινόμενα πατώματα και η τηλεόραση – είναι ενσωματωμένα έτσι ώστε να μην αλλοιώνουν την παραδοσιακή αισθητική.

anha11

Τα έπιπλα είναι μίνιμαλ, αλλά ιδιαίτερα και στην διακόσμηση περιλαμβάνονται κάποια συλλεκτικά vintage κομμάτια. Οι λευκοί τοίχοι (στο χρώμα του ασβέστη) και οι λεπτομέρειες στο χρώμα του ορείχαλκου κάνουν τους χώρους φωτεινούς.

anha44

Τα υπνοδωμάτια αποπνέουν ηρεμία και γαλήνη.

anha22

Το ρετιρέ βρίσκεται κοντά στο Central Park και σε πολλά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης. Το μόνο αρνητικό: Απογορεύονται οι σκύλοι.

anha33

Με μια ματιά στην ταράτσα, καταλαβαίνουμε ότι είναι το τέλειο μέρος για πάρτι

 

Mε πληροφορίες από Huffpost

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved