Η Γκουίνεθ Πάλτροου αστειεύεται ως “επιζώσα” από θανατηφόρο ιό

POP UP TEAM
/
3 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ταξιδεύοντας προς το Παρίσι θυμήθηκε το θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστούσε με θέμα ένα θανατηφόρο ιό.

 Καθ΄οδόν για την Ευρώπη, φορώντας μάσκα μέσα στο αεροπλάνο, η Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, κάνοντας ένα αστείο για το ρόλο που έπαιζε στην προφητική ταινία του Στίβεν Σόντεμπεργκ, στο θρίλερ Contagion.

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε η Γκουίνεθ Πάλτροου και βγήκε στις αίθουσες το 2011, αφορούσε ένα θανατηφόρο ιό που μεταδίδεται ταχύτατα και σκοτώνει δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, έχει βρει αυξημένη δημοτικότητα από την εμφάνιση του κοροναϊού.

Contagion, ο τίτλος της ταινίας που θυμήθηκε η Πάλτροου για να κάνει ένα αστείο ως Beth Emhoff και πρώτο θύμα ενός φονικού ιού.

contag

Στην ταινία, η Μπεθ Έμχοφ επιστρέφει από το επαγγελματικό της ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ με μία στάση στο αεροδρόμιο του Σικάγο, όπου κάνει έρωτα με τον πρώην σύντροφό της. Η Μπεθ αρρωσταίνει και πιστεύει ότι οφείλεται στο τζετ λαγκ. Επιστρέφει στο σπίτι της στη Μινεάπολη και μεταδίδει τον ιό στο γιο της Κλαρκ και στο σύζυγό της Μιτς. Όταν η Μπεθ και ο Κλαρκ πεθαίνουν, ο Μιτς μπαίνει σε καραντίνα όπου οι γιατροί συνειδητοποιούν ότι έχει ανοσία στον μυστηριώδη ιό. Εν τω μεταξύ στο Χονγκ Κονγκ και στο Λονδίνο, άνθρωποι αρχίζουν να παρουσιάζουν την ίδια ασθένεια. Τη Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας κάνουν υπέρτατες προσπάθειες ερευνώντας τον ιό, ο οποίος έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ξέσπασμα του ιού είναι απειλητικό και μπορεί να αφανίσει ολόκληρο τον πληθυσμό τη γης, εκτός κι αν βρεθεί το εμβόλιο που θα τον θεραπεύει. Οι επιστήμονες δίνουν αγώνα με το χρόνο.

cobtag2

Το Contagion είναι αμερικανικό περιπετειώδες θρίλερ, παραγωγής 2011, σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ και πρωταγωνιστούν οι Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματ Ντέιμον, Λώρενς Φίσμπερν, Τζουντ Λο, Γκουίνεθ Πάλτροου και Κέιτ Γουίνσλετ. Μια θανατηφόρα ασθένεια ξεσπά και μια ομάδα γιατρών από όλο τον κόσμο καλείται από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών για να αντιμετωπίσει την απειλή. Η ταινία καταγράφει την εξάπλωση του ιού, τις προσπάθειες γιατρών ερευνητών να τον αναγνωρίσουν και να τον περιορίσουν, το χαμό που προκαλεί στην ανθρωπότητα και την αντίδραση αυτής μπροστά σε μια πανδημία και τελικά την ανακάλυψη του εμβολίου που θα σταματήσει την εξάπλωση.

Η Πάλτροου, έγραψε τα συναισθήματα που προκαλεί ο φόβος του ιού. “Να είσαι παρανοϊκός, συνετός, πανικόβλητος, γαλήνιος; Μείνετε ασφαλείς και να πλένετε συχνά τα χέρια σας” γράφει η ηθοποιός και

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved